Go-echarger gemini flex - kokemuksia

DEFA Power kokemuksia - Juha Kummunmäki

JUHA KUMMUNMÄKI, 5 MINUUTIN LUKU

26.09.2023

Go-e Charger Gemini Flex on itävaltalainen tunnettu testimenestyjä, joka on nostanut viime aikoinaan suosiota Suomessa. Valmistaja go-e on panostanut muun Euroopan valloituksen lisäksi suuresti Pohjoismaihin, ja lisääkin jatkuvasti läsnäoloa Suomen markkinoilla. Latausasema on nousemassa älykkäiden kannettavien latausasemien suosituimmaksi malliksi. Ominaisuudet latausasemassa ovat erinomaiset suomalaiselle sähköautoilijalle mm. pörssisähköominaisuuden ja ladattavien kuukausiraporttien ansiosta. Latausaseman pääset tilaamaan suoraan varastostamme alta.

Testivoittaja euroopassa - latausasemavertailu

Go-eCharger Gemini Flex on osoittanut olevansa luotettava ja korkealaatuinen voimavirtalaturi. Viimeisimmistä meriiteistä löytyvät mm. Saksan suurimmassa automediassa Auto Bild -lehdessä, joka toteutti latausasemavertailun yhteistyössä P3-instituutin kanssa. Testissä go-eCharger nimettiin ominaisuuksilta yhdeksi parhaimmista seinälatureista. Lisäksi se kantaa hinta-laatusuhteen voittajan titteliä täysillä pisteillä.


Latausasemavertailussa oli 10 eri latausasemaa, joista löytyvät monipuoliset älyominaisuudet sekä 11-22kW latausteho. Päämääränä oli selvittää, mikä seinälaturimalli tarjoaa parhaat mahdollisuudet asentajille ja hyödyt loppukäyttäjille. go-e Charger Gemini Flex erottui edullisen hinnan ja innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta, mikä teki siitä hinta-laatusuhteen voittajan.


Go-echarger gemini flex latausasema kokemuksia

Go-e Charger Gemini Flex tunnustettiin parhaaksi seinälaturiksi hinta-laatusuhteen kategoriassa noin 100 euron hintaedulla kilpaileviin latausasemiin. Se sai myös tunnustusta asentajien suosikkivalintana, vahvistaen asemansa asentajien testivoittajana.


Tämä on toinen kerta, kun go-e:n tuote on voittanut hinta-laatusuhteen voittajan tittelin. Viime vuonna go-eCharger nimettiin parhaaksi seinälaturiksi testissä, jonka suorittivat ADAC, ÖAMTC ja Stiftung Warentest. Testitulokset muistuttavat vahvasti siitä, että korkea hinta ei aina heijasta automaattisesti laatua.Go-eCharger gemini flex ominaisuudet

Go-e latausasema tarjoaa 11kw lataustehon ilman kiinteää kaapelia, joten se soveltuu kaikkien hybridiautojen sekä sähköautojen lataamiseen. Latausasema tarjoaa nopean ja tehokkaan latauksen sähköautoille. Laite on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä ja se täyttää kaikki turvallisuusstandardit.


Geminissä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä käyttäjäystävällisen ja monipuolisen. Ensinnäkin, se on suunniteltu lataajalle runsaista ominaisuuksista huolimatta erittäin yksinkertaiseksi käyttää. Sovellus on varmatoiminen, ja voit käyttää sieltä ominaisuuksia oman tarpeesi mukaan. Sovelluksen avulla voit helposti asettaa portaattomasti halutun lataustehon ja seurata latauksen etenemistä. Tämän lisäksi säädät latauksen vaiheita, ja tarvittaessa lataat vain yhdeltä vaiheelta.


Latausasemassa on myös huomioitu monille suomalaiskuluttajille tärkeä sähköauton lataus pörssisähköllä, jolloin voit hyödyntää edullisimpia pörssisähkön tunteja ajastamalla  latauksen ajoittamisen halvimmille tunneille. Go-e:n latausasemissa on sisäänrakennettu energiamittari, joka näyttää tarkasti kulutetun sähkön määrän. Tämän ansiosta voit muodostaa raportit kuukausittain latauksesta verottajalle tai työnantajalle. Tämä ominaisuus on tervetullut, jos haluat tunnistaa kullakin autolla ladatun latausmäärän, tai raportoida latausmäärät.


Gemini-tuotteet täyttävät kaikki ajankohtaiset turvallisuusmääräykset. Laitteesta löytyy sisäänrakennetut vikavirtasuojat, jotka varmistavat turvallisen latauksen. Tämän lisäksi Suomessa suositellaan asennettavaksi kaikkien latausasemien yhteyteen vielä mekaaninen A-vikavirtasuoja.


Go-eController kuormanhallinta

Lisävarusteena latausasemaan on saatavana go-eController, joka toimii kuormanhallintajärjestelmänä, sekä aurinkolataukseen. go-eController siis optimoi lataustehoa automaattisesti. 


Lyhyesti sanottuna, saat aina ladattua sähköautoasi kaikella kiinteistössä käytettävissä olevalla teholla, ilman huolta pääsulakkeen palamisesta. Näin sinun ei tarvitse itse säätää lataustehoa sovelluksesta käsin.


Kuormanhallinta toteutetaan langattomalla yhteydellä. Mikäli et ole varma kantaako WiFi-verkko tehokkaasti latausasemalle asti, voit vahvistaa verkkoa erillisellä verkonvahvistimella.

go-echarger gemini flex latausasema kotiin testitulos

toimitukset kotiovelle

Go-e latausasemien hankkiminen on helppoa ja turvallista Nordic Plug verkkokaupasta, ja se voidaan toimittaa suoraan lähimmän noutopisteen lisäksi suoraan kotiisi. Tarjoamme asiantuntevaa tukea latausaseman hankinnan ja asennusprosessin aikana, ja asennusverkostomme kattaa koko Suomen. Olemme kotimainen Avainlippu-verkkokauppa, joka on erikoistunut sähköautojen kotilataukseen. Tilaamalla meiltä, varmistat laadukkaan tuen hankinnan lisäksi aina latausaseman eliniän ajaksi.


Kokemukset go-e latausasemien käytöstä kotona ovat olleet positiivisia. Ominaisuuksien lisäksi kiitosta kerää pitkä takuu ja varmatoimisuus. Tarjoamme laitteelle pidennetyn 7 vuoden takuun. Erityisesti automaattinen pörssisähkön halvimpien tuntien aikaan lataaminen on suuri etu. 

yhteenveto: Go-eCharger kokemukset

Go-eCharger on laadukas ja monipuolinen latausasema sähköautoille. 11kW latausteho lataa autoon 100 kilometriä alle kahdessa tunnissa kotioloissa. Ominaisuuksiin kuuluu muun muassa pörssisähköllä lataus halvimpien tuntien aikaan, latauksen ajastaminen, käyttäjän tunnistautuminen mukana tulevan RFID-kortin avulla sekä raportit työnantajalle.


Aurinkopaneeleilla lataajalle latausasema on ehdoton valinta. Jos haluat liikuteltavan voimavirtalaturin, valitse Flex-malli. Kotiin suosittelemme kiinteäasenteista Geminiä.


Jos sinulla on kysyttävää latausaseman ominaisuuksista tai kaipaat apua latausaseman valintaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme joka arkipäivä.


Sale Off
Nordic Plug RFID avaimenperä
€7,90

kysyttävää Go-echarger latausasemasta?

  • Askarruttaako latausaseman valinta tai asennuksen mahdollisuus yritykseenne? Kysy pois!

  • Sinun ei tarvitse olla sähköinsinööri ja autamme matalalla kynnyksellä kaikissa kysymyksissä!
  • Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 10-15 puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla. Sähköpostitiedusteluihin vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@nordicplug.fi

Taneli Ikonen - Nordic Plugin asiakaspalvelu apuna

Taneli Ikonen - Nordic Plugin asiakaspalvelu

artikkeleita avuksesi

Sähköauton kotilatausaseman valinta
latausasema kotiin

Sähköauton kotilatausaseman valinta tuottaa usein päänvaivaa. Tässä viiden kohdan tarkastuslista helpottamaan valintaasi. Yleisin kodin sähköliittymä on 3x25A, jolla voit hyödyntää enintään 11kW lataustehoa.

Sähköauton lataus tulevaisuudessa
sähköautoilun tulevaisuus

Liikenne sähköistyy ja sitä myötä uusi teknologia kehittyy kovaa vauhtia taustalla. Polttomoottoriautojen myyntikielto vuoteen 2035 mennessä mietityttää monia autoilijoita Suomessa. Lue artikkeli, miltä sähköautoilun tulevaisuus näyttää!

Nordic Plug sähköautojen latausasemavertailu 2023
parhaat kotilatausasemat 2023

Mikä on paras sähköauton latausasema kotiin vuonna 2023? Tässä tekstissä vertailimme parhaimmat kotilatausasemat, jonka avulla löydät sinulle sopivimman 11kW tai 22kW latausaseman.