Yhteystiedot

Olemme asiantunteva, palveleva ja ennen kaikkea luotettava suomalainen sähköautojen lataustarvikkeiden erikoisliike. Teemme kauppaa virtuaalisesti, mutta ruudun takana olemme todellisia ja mukana toiminnassa koko persoonalla.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää ja keskustelemme mielellämme asiakkaiden kanssa. Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse, chatin tai sähköpostin välityksellä. Mikä tahansa kanava sopii sinulle parhaiten. Autamme ihmisiä löytämään heidän ajoneuvoihin sopivat ja kustannustehokkaat lataustarvikkeet. Sähköauton tai lataushybridin lataaminen ja laitteiden hankinta pitää olla helppoa.

Ajoneuvojen sähköistyminen on osa megatrendiä, joka etenee lainsäädännön ja teknologian kehityksen tahdissa. Nordic Plug haluaa olla etunenässä edistämässä suomalaisten siirtymää kohti hiilivapaampaa liikennettä.

Tuotevalikoimassa korostuvat laitteiden turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää auton lataamisesta, latauslaitteista tai asennuksesta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Kauppamme on auki 24 tuntia vuorokaudessa kaikille, jotka haluavat olla osa kestävämpää tulevaisuutta.

Tervetuloa tutustumaan meidän tuotekategorioihin. Niistä löydät sähköautojen latausasemat, erilaiset latauskaapelit ja lataamiseen liittyvät lisätarvikkeet. Jos tykkäät lueskella hyödyllistä tietoa sähköautoista, hybrideistä ja niiden lataamisesta, niin kurkkaa blogiimme.

Ketä olemme?

Tanelin profiilikuva
Taneli
Asiakaspalvelu & Myynti
"Pidän asiakkaista niin hyvää huolta, kuin osaan. Vapaalla eräilen ja luen. Orwell on lempikirjailijani."
Stellan profiilikuva
Stella
Markkinointi & Tuotekehitys
"Vastaan kaupan viestinnästä ja pidän silmällä sähköautomarkkinan kehitystä ja uutuuksia. Suomen luonto on ihana ja tykkään sen rauhasta."

Wilma

Markkinointivastaava (harjoittelija)

''Vastaan yrityksen näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa sekä visuaalisesta ilmeestä.

 Kaikki luovuutta ja visuaalisuutta vaativa

 tekeminen kiinnostaa, tämän lisäksi kilpaurheilu on iso osa elämääni. ''

Yritystiedot

Fontellinpolku 9 A 26, 33900, Tampere, Suomi

info@nordicplug.fi

+358 45 783 422 66
(myös Whatsapp)

Y-tunnus: 3239320-8

Asiakaspalvelustamme saat apua kaikkiin kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrimme vastaamaan chat-viesteihin joka arkipäivä klo 10-15 välillä, mutta palaamme viimeistään sähköpostitse yhden arkipäivän kuluessa. Chatin voi avata verkkosivun vasemmasta alakulmasta "Chattaa kanssamme" napista. Voit myös soittaa meille arkisin klo 10-15, laittaa viestiä Whatsapissa tai lähettää alta kysymyksen lomakkeen kanssa.

Laita meille viestiä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kysymysten herätessä!

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key