YHTEYSTIEDOT JA YRITYSTIEDOT

Hatanpään valtatie 34 D 506, 33100, Tampere, Suomi

Y-tunnus: 3239320-8

Asiakaspalvelustamme saat apua kaikkiin kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrimme vastaamaan chat-viesteihin joka arkipäivä klo 10-15 välillä, mutta palaamme viimeistään sähköpostitse yhden arkipäivän kuluessa. Chatin voi avata verkkosivun alakulmasta "Chattaa kanssamme" napista. Voit myös soittaa meille arkisin klo 10-15, laittaa viestiä Whatsapissa tai lähettää alta kysymyksen lomakkeen kanssa.

Also in English. 
Nordic Plug sähköauton latausasemat kotiin

Olemme asiantunteva, palveleva ja ennen kaikkea luotettava suomalainen sähköautojen

lataustarvikkeiden erikoisliike. Teemme kauppaa virtuaalisesti, mutta ruudun takana

työskentelemme koko persoonalla.


Asiakaspalvelu on meille tärkeää, ja keskustelemme mielellämme asiakkaiden kanssa.

Meihin voit olla yhteydessä puhelimitse, chatin tai sähköpostin välityksellä – mikä tahansa

kanava sopii sinulle parhaiten. Autamme ihmisiä löytämään heidän ajoneuvoihinsa sopivat ja

kustannustehokkaat lataustarvikkeet. Uskomme, että sähköauton tai lataushybridin

lataamisen ja laitteiden hankinnan pitää olla helppoa.


Tuotevalikoimassa korostuvat laitteiden turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Emme oleta, että

sinulla on sähköinsinöörin tutkinto, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Opastamme asiakasta

yksinkertaisella ja opettavaisella otteella sopivan latausaseman valintaan. Älä epäröi ottaa

yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää auton lataamisesta, latauslaitteista tai

asennuksesta kotiin, yritykselle, tai taloyhtiöön. Kauppamme on auki 24 tuntia vuorokaudessa kaikille, jotka haluavat olla osa kestävämpää tulevaisuutta.


Tervetuloa tutustumaan tuotekategorioihimme. Niistä löydät sähköautojen latausasemat,

erilaiset latauskaapelit ja lataamiseen liittyvät lisätarvikkeet. Jos tykkäät lueskella hyödyllistä

tietoa sähköautoista, hybrideistä ja niiden lataamisesta, kurkkaa blogiimme.


Ajoneuvojen sähköistyminen on osa megatrendiä, joka etenee lainsäädännön ja teknologian

kehityksen tahdissa. Nordic Plug tahtoo olla etunenässä edistämässä suomalaisten

siirtymää kohti hiilivapaampaa liikennettä.

NORDIC PLUGIN TIIMI

Taneli Ikonen Nordic Plug
Taneli
Asiakaspalvelu & Myynti
045 783 422 66
Palvelen kielillä suomi ja englanti.
"Pidän asiakkaista hyvää huolta ja minua saa lähestyä millä tahansa kysymyksellä. Oma Tesla latautuu parkkihallin lämmössä. Vapaalla tykkään kalastaa, eräillä ja lukea."
Juha Kummunmäki Nordic Plug
Juha
Asiakaspalvelu & Mediayhteydet
045 783 614 11
Palvelen kielillä suomi ja englanti.
"Toimin Nordic Plugilla asiakaspalvelun parissa. Tavoitteena taata toimiva ostokokemus ja tyytyväinen asiakas. Vapaa-aikani kuluu usein luonnossa ja matkustellessa."
Juha Kummunmäki Nordic Plug
Anna
Markkinointi & Kehitys
045 783 422 66
Palvelen kielillä suomi ja englanti.
"Teen markkinointia ja erilaista sisältöä, sekä kehitän verkkokauppamme sivuja. Vapaalla tykkään urheilla ja lenkkeillä toimistocorgi Milon kanssa pitkin Pyynikin luontopolkuja."
Matti Ruuska Nordic Plug
Matti
Asiakkuudet & Yritysprojektit
045 783 422 66
Palvelen kielillä suomi, englanti ja ruotsi.
"Elektroniikan ja myynnin maailma on ollut osa elämääni nuoresta asti . Toimistoaikojen ulkopuolella kierrän ympäri pohjoismaita kuvaamassa luonnon ihmeitä schipperke-koirani kanssa."
Stella Ikonen Nordic Plug
Stella
Hankinta & Vastuullisuus
Palvelen kielillä suomi, englanti ja kiina.
"Vastaan tuotevalikoiman kehittämisestä ja seurailen jatkuvasti mitä latausmarkkinalla tapahtuu. Suomen luonto on aivan ihana ja tykkään sen rauhasta."
Stella Ikonen Nordic Plug

Lue Nordic Plugin tarina

Nordic Plug perustettiin vuonna 2021 palvelemaan tavallista sähköautoilevaa ihmistä. Yrityksen tarina alkaa kuitenkin jo aiemmin.  Yrityksen perustaja Taneli on perheestä, jossa yrittäjyyttä ja kovaa työtä on aina arvostettu. Isän ja isoisän esimerkki onkin saanut koko veljessarjan hakeutumaan yrittäjiksi.  Yrittäjyyden lisäksi perheestä tarttui mukaan läheinen suhde luontoon, luja ympäristötietoisuus ja into kierrättämiseen. Kun yrittäjähenkisyyteen ja ympäristöarvoihin vielä yhdistyy Tanelin nuoresta asti jatkunut intohimo autoihin, oli Nordic Plugin synty vain yhden oivalluksen päässä. 


Eräänä päivänä keskustelu autoalalla toimivan ystävän kanssa sytyttikin hehkulampun loistamaan: Suomesta puuttui yritys, joka tarjoaisi sähköautolla ajaville sitä, mitä he oikeasti tarvitsevat. Sähköautojen yleistyminen on aikamme megatrendi, mutta silti kohtuuhintaisten lataustuotteiden saatavuus oli ennen Nordic Plugia valitettavan heikkoa.  


Olemassaolevat yritykset keskittyivät liiaksi tuotteidensa vaikeaselkoisiin teknisiin ominaisuuksiin ja unohtivat sen, että etenkin henkilöasiakkaalle tärkeintä on vaivattomuus, kustannustehokkuus ja luotettavuus. Juuri näihin tarpeisiin tahdomme olla vastaamassa.  Asiantuntemuksemme tekee vaikeasta sujuvaa ja monimutkaisesta ymmärrettävää, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Haluamme turvata sen, että sähköauton käyttö arkesi keskellä on yhtä helppoa kuin polttomoottoriauton – ja vielä paljon helpompaa.   


Valikoimastamme löydät suosituimmat latausmerkit, kymmeniä testattuja ja turvallisia tuotetta, jotka pitävät sähköautosi latauksen helppona ja kulusi mahdollisimman pieninä. Lompakkosi ohella myös luonto kiittää. Asiakkaista huolehtimisen lisäksi toimintamme keskiössä on nyt ja aina ympäristön vaaliminen. Sähköautoilussa on tulevaisuus.  Ota rohkeasti yhteyttä ja liity yli tuhannen tyytyväisen asiakkaan joukkoon!

Media ja viestintä

Hyvä median tai verkkojulkaisun edustaja.


Haluamme osaltamme edistää sähköautoilua tarjoamalla yleisölle viimeisimmät kuulumiset kehittyvältä alaltamme. Voitte olla meihin yhteydessä kaikkiin latausasioihin liittyen ja tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöönne. Ehdota rohkeasti erilaisia yhteistöitä, olemme avoimia ideoille! Maan laajin artikkeli- ja opaskattauksemme on käytettävissänne, muistattehan vain mainita meidät lähteenä käyttäessänne materiaalejamme julkaisuissanne. 

Kotimainen verkkokauppa sähköauton latausasemat

Jätä viesti

Nimi:

Sähköposti:

Viestisi: