Nordic Plug ja go-e GmbH solmivat yhteistyösopimuksen

Sähköpakettiauton lataaminen - Taneli Ikonen

ANNA KATAJAMÄKI 1 MINUUTIN LUKU 

20.12.2023

Nordic Plug Oy, ja itävaltalainen kotilatausasemien valmistaja go-e GmbH ovat ilmoittaneet solmineensa merkittävän yhteistyösopimuksen latausasemien jakelusta Suomessa. Nordic Plug toimii jatkossa go-e latausasemien virallisena jakelijana Suomessa kuluttajien lisäksi jälleenmyyjille.


Maailmanlaajuisesti kotilatauslaitteita toimittava go-e on kasvamassa kohti markkinajohtajan asemaa kannettavissa latausasemissa Suomessa. Nordic Plugin valinta yhteistyökumppaniksi on tärkeä osa go-e:n strategiaa vahvistaa asemaansa Pohjoismaiden markkinoilla. 


Taneli Ikonen, Nordic Plug Oy, toimitusjohtaja


"Hienoa, että yhteistyömme vahvistuu ja saamme tarjota go-e:n huippuluokan latausasemia entistä laajemmin. Go-e tarjoaa suomalaisille asiakkaille entistä monipuolisempia vaihtoehtoja sähköauton lataukseen tulevaisuudessa ja yhteistyöllä voimme tarjota parasta palvelua niin kuluttajille kuin jälleenmyyjille. Tämä kumppanuus vahvistaa asemaamme alan edelläkävijänä Suomessa."


Andreas Wallén, go-e GmbH, Key Account Manager Nordics:


"Yhteistyö Nordic Plugin kanssa on meille tärkeä askel kohti vahvempaa läsnäoloa Pohjoismaiden markkinoilla. Luotamme siihen, että Nordic Plugin vahva paikallinen osaaminen ja laaja jakeluverkosto auttavat meitä tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja suomalaisille sähköautoilijoille paikallisella palvelulla."


Tämä yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia sekä Nordic Plugille että go-e:lle palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla kasvavassa markkinassa Suomessa.


Lisätiedot: 

Taneli Ikonen, toimitusjohtaja, Nordic Plug

taneli@nordicplug.fi

Go-e latausasemat

artikkeleita avuksesi
Sähköauton kotilatausaseman valinta
latausasema kotiin

Sähköauton kotilatausaseman valinta tuottaa usein päänvaivaa. Tässä viiden kohdan tarkastuslista helpottamaan valintaasi. Yleisin kodin sähköliittymä on 3x25A, jolla voit hyödyntää enintään 11kW lataustehoa.

Sähköauton lataus tulevaisuudessa
onko sähköauto kannattava valinta?

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun mietit sähköauton ostamista? Suomessa pohdintaa tuottaa ainakin toimintasäde, sekä lataamiseen liittyvät haasteet. 

Nordic Plug sähköautojen latausasemavertailu 2023
parhaat kotilatausasemat 2023

Mikä on paras sähköauton latausasema kotiin vuonna 2023? Tässä tekstissä vertailimme parhaimmat kotilatausasemat, jonka avulla löydät sinulle sopivimman 11kW tai 22kW latausaseman.

asiakaspalvelumme on apunasi
  • Askarruttaako latausaseman valinta tai asennuksen mahdollisuus? Kysy pois!

  • Sinun ei tarvitse olla sähköinsinööri ja autamme matalalla kynnyksellä kaikissa kysymyksissä!
  • Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 10-15 puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla. Sähköpostitiedusteluihin vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@nordicplug.fi

Taneli Ikonen - Nordic Plugin asiakaspalvelu

Taneli Ikonen - Nordic Plugin asiakaspalvelu

Nordic Plug suomalainen verkkokauppa
suosituimmat latausasemat hankit luotettavasti kotimaisesta verkkokaupasta

Nordic Plug on asiantunteva, kotimainen latausasemien ja muiden lataustuotteiden verkkokauppa. Laadun takuunamme on Avainlippu-merkki.


Asiakaspalvelu on meille ykkösasia, kauttamme hankituille tuotteille saat laitetakuun lisäksi teknisen tuen koko laitteen eliniän ajaksi.


Asiakaspalvelumme on auki jokaisena arkipäivänä, ja vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä kaikkiin kysymyksiin.


Meihin voit olla yhteydessä puhelimitse, chatin tai sähköpostin välityksellä – mikä tahansa kanava sopii sinulle parhaiten.


Autamme ihmisiä löytämään heidän ajoneuvoihinsa sopivat, turvalliset ja kustannustehokkaat lataustarvikkeet.