Kannettava latauslaite voimavirtaan (CEE) ‚Äď asennusta ei tarvita

Ladattavien ajoneuvojen määrän kasvaessa reippahasti myös erilaisten latauslaitteiden tarjonta monipuolistuu. Yksi kiinnostavimmista viimeaikaisista ratkaisuista on ehdottomasti voimavirtapistokkeeseen (punainen CEE) kytkettävä kannettava latauslaite ylimääräisellä schuko-adapterilla. Tämä on mielestämme markkinoiden paras 2-in-1 tuote tällä hetkellä. Miksi? No luepa juttu loppuun.

Latauslaite voimavirtaan blogiteksti

Kotona voit hy√∂dynt√§√§ tehokasta voimavirtaa (kolmivaihepistorasiaa) ja ladata autoa kolmesta vaiheesta jopa 11kW latausteholla. T√§ll√§ latausteholla saa lataushybridin akun t√§yteen 1 tunnissa ja t√§yss√§hk√∂auton 4-6 tunnissa ‚Äď autosta riippuen. Latauslaite on kevyt ja sen saa otettua n√§pp√§r√§sti mukaan reissuun. Ty√∂paikalla, sukulaisissa tai m√∂kill√§ laitteen CEE-pistokkeeseen voidaan kiinnitt√§√§ schuko-adapteri, jonka j√§lkeen hidaslataus onnistuu normaalista pistorasiasta.

Yksi tämän latauslaitteen isoimpia etuja on, että se ei vaadi sähkömiestä paikalle. Laite kytketään punaiseen CEE-pistokkeeseen ja siinä se. Turvallisuusseikat kannattaa kuitenkin ottaa aina huomioon ja varmistua, että voimavirtarasia ja jännitesuojat ovat kunnossa. Mikäli epäröit vähänkin voimavirtaliitännän toimivuutta tai sähkötaulun suojaukset alkavat olemaan esihistorialliselta ajalta, niin pyydä ammattilaiselta arvio.

Tähän laitteeseen on mahtunut myös muutama erittäin hyödyllinen ominaisuus. Ensinnäkin laitteen lataustehoa voidaan säätää sen latausyksiköstä. Aina kun ei ole tarve ladata täydellä teholla, vaan voidaan ottaa rennommin. Varsinkin normaalista pistorasiasta ladattaessa suosittelemme rajoittamaan lataustehon 8 Ampeeriin, sillä pistorasia ei välttämättä kestä korkeaa lataustehoa ja tulipaloriski kasvaa. Lataustehoa on mahdollista säätää laajasti 8-16A välillä.

Toiseksi lataus on mahdollista ajastaa tapahtuvan myöhemmällä. Tämä toiminto on kätevä mikäli haluat hyödyntää vaikkapa edullisempaa yösähköä. Latausyksikössä on kaiken kaikkiaan kaksi nappia, joista toinen on ajastamista varten (toinen virransäädölle) ja laitteen käyttäminen on hyvin yksinkertaista.

Yösähköllä voi säästää rahaa

Ajastamalla latauksen yölle on mahdollista säästää rahaa

Entä mitä laitteesta uupuu? Iso puute on, että lataushistoriaa ei saa talteen esimerkiksi puhelimeen. Mutta tämän hintaiselle laitteelle se voidaan sallia. Mikäli lataushistoriat pitää saada ylös, niin kiinteä latausasema mobiilisovelluksella on oikea vaihtoehto.

Mikäli kyseinen latauslaite voimavirtaan voisi sopia myös sinun käyttöön, niin käy kurkkaamassa lisätietoja verkkokaupastamme.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista