Kannettava 11kw latauslaite voimavirtaan (cee) - asennusta ei tarvita

Kaksi yhdessä, schuko ja voimavirta!

Ladattavien ajoneuvojen määrän kasvaessa myös erilaisten latauslaitteiden tarjonta monipuolistuu. Yksi ehdottomasti kiinnostavimmista ratkaisuista on voimavirtapistokkeeseen (punaiseen 16A CEE) kytkettävä kannettava latauslaite eli voimavirtalaturi (tai matkalaturi). Latauslaitteen mukana toimitetaan ylimääräinen schuko-adapteri, minkä avulla laturi voidaan kytkeä myös normaaliin pistorasiaan. Tämä on mielestämme markkinoiden paras 2-in-1 tuote tällä hetkellä. Miksi? Lue juttu loppuun, niin tiedät.


Kotona voit hyödyntää tehokasta voimavirtaa ja ladata autoa kolmesta vaiheesta jopa 11 kW latausteholla. Tällä latausteholla voimavirtalaturilla saa lataushybridin akun täyteen tunnissa ja täyssähköauton 4–6 tunnissa – automallista riippuen. Latauslaite on kevyt, ja sen saa otettua näppärästi mukaan reissuun. Työpaikalla, sukulaisissa tai mökillä laitteen CEE-pistokkeeseen voidaan kiinnittää laitteen mukana tuleva schuko-adapteri, jonka jälkeen hidaslataus onnistuu normaalista pistorasiasta, muista kuitenkin virainomaissuositukset lataustehon rajoittamisesta! Kätevä matkalaturi siis joka tarpeeseen. Latauslaite on saatavilla sekä 5 metrin, että 10 metrin kaapelilla.

Paras 11kw kannettava sähköauton matkalaturi

Nordic Plug ToGo 11kW - latauslaite voimavirtaan schuko-adapterilla

Asentajaa ei tarvita

Yksi ToGo 11kW-latauslaitteen isoimpia etuja on se, ettei sen käyttöönotto vaadi sähkömiestä paikalle. Laite kytketään punaiseen CEE-pistokkeeseen, ja siinä kaikki. Turvallisuusseikat kannattaa kuitenkin aina huomioida. Varmistu siis siitä, että voimavirtarasia ja jännitesuojat ovat kunnossa. Mikäli epäröit vähänkin voimavirtaliitännän toimivuutta tai jos sähkötaulun suojaukset alkavat olemaan esihistorialliselta ajalta, pyydä sähköammattilaiselta arvio sen turvallisuudesta.


Latauslaite on saatavilla sekä 5 metrin, että 10 metrin versiona, joten se soveltuu moneen käyttöpaikkaan!

Säädä lataustehoa ja ajasta yölle

Tehokkaan latauksen ja kätevän käyttöönoton lisäksi laitteeseen mahtuu muutama muu hyödyllinen ominaisuus. Yksi on se, että lataustehoa voidaan säätää laitteen latausyksiköstä. Läheskään aina ei ole tarvetta ladata autoa täydellä teholla, vaan voidaan ottaa rennommin ja säätää lataustehoa pienemmälle. Useimmille sähköautoilijoille riittää 100-200km akkuun yön aikana ja tällainen määrä saadaan ladattua maltilla. Varsinkin normaalista pistorasiasta ladattaessa suosittelemme turvallisuussyistä rajoittamaan lataustehon aina 8 ampeeriin, sillä pistorasia ei välttämättä kestä korkeaa lataustehoa. Liian suurilla tehoilla ladatessa tulipaloriski kasvaa. Tämän kannettavan latauslaitteen virtamäärää on mahdollista säätää laajasti 8:n ja 16 ampeerin välillä.


Toinen mainio ominaisuus on, että lataus on mahdollista ajastaa tapahtuvaksi myöhemmin. Tämä toiminto on hyvin kätevä, mikäli haluat esimerkiksi hyödyntää edullisempaa yösähköä. Lisäksi latausyksikössä on vain kaksi nappia, joten laitteen käyttö on erittäin yksinkertaista: toisesta napista säädät ajastuksen, toisesta virtamäärän.

Sähköauton lataaminen yöllä säästää rahaa

Voit säästää rahaa ajastamalla latauksen yöaikaan.

Ei pelkkää hehkutusta

Entä mitä laitteesta sitten uupuu? Yksi puute on se, ettei lataushistoriaa saa talteen pidemmältä ajalta esimerkiksi puhelimeen. Tätä ominaisuutta saattaa kaivata, jos latausmääriä pitää saada ilmoitettua työnantajalle tai taloyhtiölle. Tämänhintaiselle laitteelle asia voidaan kuitenkin antaa anteeksi. Mikäli lataushistoriat pitää saada ylös, kiinteä latausasema mobiilisovelluksellaon sopivampi vaihtoehto.

Mikäli kyseinen latauslaite voimavirtaan voisi sopia myös sinun käyttöösi, käy kurkkaamassa lisätietoja verkkokaupastamme.
Sähköauton kannettava matkalaturi

Muut lukivat myös

Easee Latausasema - kokemuksia
Easee latausasema kotiin - Kokemuksia Easee home 22kW latausasema Easee Home latausasema on saavuttanut suuren suosion Suomen markkinoilla. Latausaseman ollessa...
Kotilatausaseman valinta - 5 kohdan tarkastuslista
kotilatausaseman valinta - 5 kohdan tarkastuslista kotilatausaseman valinta sähköautolle Sopivan sähköauton latausaseman tai latauspisteen löytäminen ja valitseminen ilman kokemusta voi...
Sään vaikutus sähköauton lataamiseen
sään vaikutus sähköauton lataamiseen JUHA KUMMUNMÄKI 6 MINUUTIN LUKU  10.01.2023 Sähköauton lataaminen eri vuodenaikoina - mitä tulee ottaa huomioon? Sähköautoa harkitessa,...