Volvo S60 Recharge 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo S60 Recharge 2022 yhdistää tyylikkyyden, mukavuuden ja ympäristötietoisuuden ainutlaatuisella tavalla, edustaen vankasti Volvo -perintöä turvallisuuden ja laadun osalta. Tämä tyylikäs ja dynaaminen plug-in-hybridi houkuttelee hienostuneella skandinaavisella muotoilullaan ja saumattomalla integraatiollaan edistyneisiin turvallisuus- ja viihdejärjestelmiin.

Volvo S60 Recharge on varustettu Type2-latauspistokkeella, joka on Euroopan yleisin latausstandardi, tehden siitä yhteensopivan suurimman osan julkisista latausasemista. Auton 18,8kWh akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan ajomatkan pelkästään sähköllä, mikä vähentää päästöjä ja polttoainekustannuksia. Lisäksi, Volvo S60 Rechargen moottorivalikoima tarjoaa sujuvan ja vahvan suorituskyvyn missä tahansa ajotilanteessa, samalla tarjoten mahdollisuuden nollapäästöiseen ajoon lyhyillä matkoilla.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Volvo S60 Rechargen lataukseen, olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai matkalla tarvittavat latauskaapelit.

Auton akkukoko [kWh]

18,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet