SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAN ASENNUS KOTIIN

Koko Suomen kattava asennusverkosto. Latausasemat ammattitaitoisesti asennettuna kotiin tai työpaikalle.


latausaseman standardiasennus

Älä asenna latausasemaa itse. Nordic Plugilla haluamme, että latausaseman asennus hoituu turvallisesti ja nopeasti ammattilaisen toimesta. Olemme suunnitelleet yhdessä asennusverkostomme kanssa yleisimpiin kotitalouksiin sopivan standardiasennuspaketin. 


Asennuksen edellytyksenä on, että omistat rakennuksen (tai sinulla on asennuslupa), johon latausasema asennetaan. Toinen edellytys on, että rakennus on liitetty asianmukaisesti sähköverkkoon, käytettävissä on kolme sähkövaihetta ja pääsulakkeen koko on vähintään 3x25A.


Saat koko Suomen kattavan asennusverkoston kautta latausaseman asennuksen edullisesti ja nopeasti. Latausasemamme ovat tuttuja asennuskumppaneillemme ja voit varmistua laadukkaasta sekä turvallisesta asennustyöstä. 


Latausaseman asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista ja sen hyödyntäminen kannattaa aina.

KOTILATAUSASEMAN

 STANDARDIASENNUS

Sisältää:
- Kohteen etäkartoitus sähköisesti tai puhelimella
- Asennuskilometrit 20km säteellä
- Ryhmäjohto pituus max 15metriä keskukselta
- Kiinnitystarvikkeet
- A-tyypin vikavirtasuoja ja johdonsuojakatkaisija 16a
- Asennus keskukseen, jossa tarvittavat tilavaraukset
- Perus läpiviennit (puu/kipsilevy), 2 kpl
- Käyttöönottomittaukset (vikavirtasuojan toiminta sekä syötön automaattinen poiskytkeytyminen)
- Asennuspöytäkirja
- Käyttöopastus alkuun
- Max. 11kW latausasemalle

Mahdollisia lisätöitä, jotka asiakkaan on vahvistettava ennen asennusta: kuormanhallinnan asentaminen, lisäkaapelointi, lisäkilometrit, muut tarvittavat sähkökeskustyöt, palokatkot, timanttiporaukset

599,-

(sis.alv 24%)

asennuksen toteutus

Valitse verkkokaupasta sopiva latausasema asennusvaihtoehdolla. Tilausvahvistuksen jälkeen saat sähköpostiin erillisen asennuslomakkeen, jossa pyydämme muutamia perustietoja asennuskohteesta, kuten asennuskohteen osoitteen ja kuvat halutusta asennuspaikasta, sähkökeskuksesta ja mahdollisesta kaapelireitistä. 


Välitämme tiedot asennuskumppanille, joka ottaa sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa sopiakseen asennusajankohdan. Yleinen toimitusaika asennukselle on enintään 2 viikkoa. 

asennuspäivä

Asiakkaan on oltava kotona asennuspäivänä sovittuna ajankohtana. Latausaseman asennuspaikka sekä kaapelireitti on raivattava esteistä asentajaa varten asennustyön sujumisen varmistamiseksi. Asiakkaan on näytettävä haluttu asennuspaikka. Asentaja tutustuu asennuspaikkaan ja varmistaa, että asennus voidaan toteuttaa standardiasennuksen puitteissa.


Mikäli asentaja huomaa ettei standardiasennus riitä, on asiakkaan vahvistettava mahdolliset lisätyöt ennen kuin asennus voi alkaa.


Asentaja suorittaa asennuksen, testaa latausaseman toimivuuden, opastaa laitteen käytössä ja laatii asennuksesta asennuspöytäkirjan. Asennuskumppani vastaa työstä ja laskuttaa tilaajaa.

sähköauton ja hybridin lataustuotteet

KYSY ASENNUKSESTA

  • Askarruttaako jokin? - kysy meiltä 😊

  • Sinun ei tarvitse olla sähköinsinööri ja autamme matalalla kynnyksellä kaikissa kysymyksissä!
  • Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 10-15 puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla. Soita 045 783 422 66

Taneli Ikonen - Nordic Plugin asiakaspalvelu