Nissan Ariya 87kWh 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Nissan Ariya 87kWh 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Nissan Ariya 87kWh 2022 on futuristisesti muotoiltu ja aidosti uuden aikakauden sähköauto, joka on suunniteltu tuomaan markkinoille ennennäkemätöntä ajonautintoa, teknologiaa ja suorituskykyä. Sen terävä ja moderni ulkomuoto kerää katseita, kun taas sisätilojen minimalistinen muotoilu ja huippuluokan mukavuudet luovat ajajalle ja matkustajille premium-tason kokemuksen. Tässä autossa yhdistyvät tyylikkyys, tilavuus ja kestävä kehitys — kaikki ne elementit, jotka vastaavat tulevaisuuden liikkumistarpeisiin.

Nissan Ariya 87 kWh:n jykevä akkukapasiteetti antaa käyttäjälleen vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä riisuu sähköautojen suurimman huolenaiheen, latausvälin. Voit odottaa saavasi nauttia pitkistä matkoista ilman välilatauksen tarvetta, mikä tekee Ariyasta erinomaisen vaihtoehdon pitkänmatkan ajajille. Ariyan varustukseen kuuluu Type2 latauspistoke, mikä on eurooppalainen standardi sähköauton lataamiselle. Tämä mahdollistaa latauksen suureen osaan julkisia latausasemia sekä yksityisiin latauspisteisiin. Auton edistyksellinen tekniikka ei rajoitu pelkästään sen voimansiirtoon, vaan se tarjoaa myös huipputason kuljettajan apujärjestelmiä ja yhdistettävyysominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta matkasta saumattoman ja miellyttävän.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Nissan Ariya 87kWh 2022 -auton lataukseen, joten voit nauttia sähköautoilun mukavuudesta huolettomasti ja tyylillä.

Auton akkukoko [kWh]

87

Auton laturin teho [kW]

22

Auton laturin kytkentä

3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet