Jaguar I-Pace 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jaguar I-Pace 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa sukeltamaan tulevaisuuden autoilun maailmaan tutustuessasi Jaguar I-Paceen, vuoden 2019 uraauurtavaan sähköautoon, joka kiteyttää tyylin, suorituskyvyn ja kestävän tekniikan. Tämä ajoneuvo on todellinen merkkipaalu sähköautojen saralla, ja se asettaa uuden standardin premium-luokan sähköajoneuvoille. Päällisin puolin I-Pace erottuu edukseen sileillä linjoillaan ja aggressiivisella muotoilullaan, jotka eivät pelkästään hurmaa katsojaa vaan myös omalta osaltaan parantavat aerodynaamisuutta ja sitä kautta ajoneuvon kokonaistehokkuutta.

Jaguar I-Pace on varustettu tehokkaalla 90 kWh:n litiumioniakulla, joka mahdollistaa vaikuttavan toimintasäteen yhdellä latauksella. Sen Type 2 -latauspistoke on suunniteltu eurooppalaisten standardien mukaisesti, mikä tekee siitä yhteensopivan valtaosan julkisten ja kotitalouslatausasemien kanssa. Auton sähkömoottorit tarjoavat välittömän väännön, mitä kautta tämä kaunokainen voi saavuttaa 0-100 km/h nopeuden hämmästyttävästi alle viidessä sekunnissa. Matkustamisen mukavuutta lisää älykäs jousitus ja alhainen painopiste, jotka takaavat poikkeuksellisen hallinnan ja ajodynamiikan.

Me Nordic Plugilla ymmärrämme, että sähköautoilun helppous ja saumattomuus ovat avainasemassa. Siksi tarjoamme kaikki tarvittavat tarvikkeet Jaguar I-Pacen lataamiseen, jotta voit nauttia huolettomasta ja ekologisesta matkanteosta minne ikinä suuntaatkin.

Auton akkukoko [kWh]

90

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet