VW Touareg eHybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Touareg eHybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Elegantti ja voimakas, VW Touareg eHybrid 2021 yhdistää hienostuneisuuden ja suuren suorituskyvyn modernissa paketissa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka kaipaavat luksusta yhdistettynä ympäristötietoisuuteen. Tämä lataushybridin muotoilu ilmaisee mahtipontisuuden vuolaasti sen jokaisessa linjassa, tarjoten katseenkestävän kokemuksen sekä kuljettajalle että ohikulkijoille.

Touaregin sydän on edistyksellinen voimalinja, jossa 17,9kWh akkukapasiteetti ja Type2 latauspistoke tuovat tehokasta hybriditekniikkaa arjen käyttöön. Akusto mahdollistaa huomattavan toimintamatkan pelkällä sähköllä, minkä ansiosta lyhyemmät matkat voi ajaa kokonaan päästöttömästi. VW Touareg eHybridissä on myös nopea latausominaisuus, mikä tarkoittaa, että voit saavuttaa täyden latauksen lyhyessä ajassa ja jatkaa matkaa tehokkaasti.

Muistathan, että kun on aika ladata Touaregia, Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet auton lataukseen luotettavasti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

17,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet