VW Tiguan eHybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Tiguan eHybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen Tiguan Hybrid on sähkö- ja bensiinikäyttöinen SUV, joka tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille. Autossa on 13 kWh:n akku, jonka avulla voi ajaa jopa 50 kilometriä pelkällä sähköllä. Bensiinimoottorin avulla kokonaisajomatka voi olla jopa 900 kilometriä.

Tiguan Hybridin lataaminen on helppoa. Auton mukana tulee latauskaapeli, joka voidaan liittää tavalliseen pistorasiaan. Lataus kestää noin 5 tuntia, mutta nopean latausaseman avulla akun voi ladata noin 80% täyteen alle tunnissa.

Lataaminen on edullista ja ympäristöystävällistä, sillä sähköä voi ladata esimerkiksi aurinkopaneeleilla. Tämä vähentää ajokustannuksia ja ympäristön kuormitusta. Lisäksi autossa on erilaisia ajotiloja, jotka auttavat kuljettajaa optimoimaan auton käytön ja vähentämään polttoaineen kulutusta.

Tiguan Hybrid on suorituskykyinen, turvallinen ja monikäyttöinen auto, joka tarjoaa sekä taloudellisen että ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille. Katso Volkswagen Tiguan hybridille sopivat lataustuotteet alta.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet