VW Multivan eHybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Multivan eHybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen Multivan eHybrid 2021 - Täydellinen sekoitus tilaa, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Tämä innovatiivinen hybridi-versio suositusta Multivan-sarjasta tarjoaa joustavaa suorituskykyä niin kaupunkiajossa kuin pitkilläkin matkoilla, yhdistäen polttomoottorin tehokkuuden ja sähkömoottorin hiljaisuuden sekä puhtauden. Sen moderni ja tyylikäs muotoilu, yhdistettynä huippuluokan sisustukseen, tekee jokaisesta matkasta nautinnollisen kokemuksen, olitpa sitten matkalla töihin tai viettämässä laatuaikaa perheen kanssa.

Auton Type 2 -latauspistoke varmistaa, että voit ladata sen 13kWh akkukapasiteetin kätevästi millä tahansa yhteensopivalla latausasemalla. Ajoneuvon sähköinen toimintamatka on ihanteellinen lyhyille matkoille ja kaupunkiajoihin, mikä tekee tästä hybridiä käyttävästä Multivanista ympäristötietoisen kuljettajan valinnan. Tämän lisäksi, modernit ajoturvallisuus- ja infotainment-järjestelmät tarjoavat turvallisen ja viihdyttävän ajokokemuksen.

Muistutamme, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet VW Multivan eHybrid 2021 -autosi lataukseen, varmistaen luotettavan ja tehokkaan latauskokemuksen aina ja joka paikassa.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet