VW ID.Buzz Pro 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW ID.Buzz Pro 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Viehättävässä retrotyylissään VW ID.Buzz Pro 2022 vie sinut elektrisen liikkumisen aikakaudelle yhdistäen menneen aikakauden muotoilun nykyaikaisen teknologian kanssa. Tämä ajoneuvo on todellinen katseenvangitsija, joka tarjoaa tilavaa kuljetuskapasiteettia ja monipuolista käyttömukavuutta. VW ID.Buzz Pro edustaa modernia sähköisen ajoneuvon designia ja tarjoaa huippumodernin matkustuskokemuksen, mihin matkaan sitten lähdetkin.

VW ID.Buzz Pro on varustettu tehokkaalla 82 kWh:n akulla, mikä tarkoittaa, että voit nauttia pitkistä ajomatkoista vähemmillä lataustauoilla. Type 2 -latauspistokkeen ansiosta ajoneuvo on yhteensopiva suuren määrän latausinfrastruktuurin kanssa, tarjoten joustavuutta ja helppoutta latausprosessissa. Täyssähköauto tyypillisesti tarjoaa paremman ajon taloudellisuuden ja on ympäristöystävällisempi verrattuna perinteisiin polttomoottoriautoihin tai jopa hybridi- ja plug-in hybridi -autoihin.

Muista, että Nordic Plugista löytyvät kaikki tarpeelliset tarvikkeet ja ratkaisut VW ID.Buzz Pro -autosi lataamiseen – turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

82

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana – oikea

Pikalatausteho [kW]

170

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet