VW ID.7 Pro Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW ID.7 Pro lataaminen
Kuvituskuva

VW ID.7 Pro on Volkswagenin sähköisen tulevaisuuden ilmentymä, joka tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän tyylikästä muotoilua, edistynyttä teknologiaa ja vastuullista suorituskykyä. Ajoneuvon sulava muotoilu viestii dynaamisuudesta, samalla kun tilava ja huipputeknologialla varustettu sisätila tekee jokaisesta matkasta miellyttävän kokemuksen. Volkswagenin innovatiivinen MEB-alusta, jolle ID.7 rakentuu, on alusta alkaen suunniteltu sähköautoja silmällä pitäen, varmistaen optimaalisen akun sijoittelun ja tilankäytön.

ID.7 Pro -mallissa on tehokas 82kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella, lyhentäen latausten välistä aikaa ja parantaen käyttömukavuutta. Yhteensopiva Type-2 latauspistokkeen kanssa, se mahdollistaa joustavan lataamisen kotona ja julkisilla latausasemilla, mikä on välttämätöntä nykyajan liikkuvuuden kannalta. ID.7 Pro:n energiatehokkuus ja päästöttömyys tekevät siitä ympäristötietoisen kuljettajan selvän valinnan.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaiken, mitä tarvitset VW ID.7 Pro:n lataukseen, mukaan lukien laadukkaat latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka parantavat latauskokemustasi.

Auton akkukoko [kWh]

77 / 82

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

175

Pikalaturi-tyyppi

CSS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet