VW Golf GTE 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Golf GTE 2020 lataaminen
Kuvituskuva

VW Golf GTE 2020 - Modernin ajan hybridin eleganssi

Volkswagenin mestarillinen suunnittelu ja innovatiivinen tekniikka yhdistyvät Golf GTE 2020 -mallissa tarjoten sulavaa ajonautintoa sekä ympäristötietoisuuden kärkeä. Golf GTE, tunnettu ajodynamiikastaan ja taloudellisuudestaan, tarjoilee jännittävä kokonaisuus, joka sopii täydellisesti niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Malli on varustettu älykkäällä plug-in-hybridijärjestelmällä, jossa 1.4 TSI -bensiinimoottorin joustavuus yhdistyy sähköisen voimalinjan puhtaaseen suorituskykyyn.

13 kWh akkukapasiteetilla ja Type2 latauspistokkeella varustettu Golf GTE voi kulkea pelkällä sähkön voimalla useita kymmeniä kilometrejä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaupunkiajossa haluttaessa vähentää paikallisten päästöjen määrää. Lisäksi auton täyden latausajan jäädessä kohtuulliseksi, eivät pitkätkään matkat tuota ongelmaa hybridijärjestelmän ansiosta, jossa bensiinimoottori pitää huolen pidempää matkaa vaativasta tehonlähteestä.

Kun valintasi on edistyksellinen VW Golf GTE 2020, muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarpeelliset tarvikkeet autosi lataukseen – laadukkaista latausasemista käteviin latauskaapeleihin. Meiltä löydät juuri oikeat ratkaisut sähköisen ajoneuvoelämyksesi täydentämiseen.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet