VW Golf GTE 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Golf GTE 2014 lataaminen
Kuvituskuva

VW Golf GTE 2014 on dynaaminen ja ympäristötietoisen kuljettajan unelma-auto, joka yhdistää perinteisen Golf-mallin luotettavuuden ja ajomukavuuden innovatiiviseen hybridi-tekniikkaan. Tämä malli tarjoaa ketterän ja taloudellisen ajokokemuksen, jatkuvasti kehittyvän sähköisen liikenteen ystäville. Golf GTE:n ulkonäkö on tyylikäs ja urheilullinen, minkä lisäksi sen ajettavuus on erinomainen ja varusteet huippuluokkaa.

Golf GTE:ssä on Type2-latauspistoke, joka on Euroopan laajuisesti yleisin latausstandardi ja yhteensopiva valtaosan julkisten latauspisteiden kanssa. 8,8kWh akkukapasiteetti mahdollistaa tehokkaan latauksen ja varmistaa, että voit nauttia sähköajon hiljaisuudesta ja päästöttömyydestä arjessasi. Golf GTE:n plug-in hybridi -tekniikka tarjoaa polttomoottorin ja sähkömoottorin välillä sulavan yhteispelin, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja taloudellisuuden niin kaupunkiympäristössä kuin maanteilläkin.

Muista, että löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet ja laadukkaat latausasemat VW Golf GTE 2014 -autosi lataukseen meiltä Nordic Plugilta.

Auton akkukoko [kWh]

8,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet