VW Golf eHybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Golf eHybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen Golf eHybrid 2021 on huipputeknologian ja suorituskyvyn taidonnäyte, joka tarjoaa sekä taloudellisuutta että mukavuutta. Tämä hybridimalli on varustettu Type 2 -latauspistokkeella ja yhdistää 1.4 litran TSI-bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin, joka on tuettu 13 kWh:n akkukapasiteetilla. Kompakti ja tyylikäs ulkoasu yhdistettynä älykkääseen sisätilasuunnitteluun luo ajoneuvon, joka on ihanteellinen niin kaupunkiajeluun kuin pidemmillekin matkoille.

Golf eHybrid 2021 on suunniteltu tarjoamaan saumatonta voimansiirtoa ja vaivatonta ajonautintoa. Järjestelmän yhteisteho takaa ripeän kiihtyvyyden, samalla kun akku mahdollistaa merkittävän ajomatkan pelkällä sähköllä – ihanteellinen päivittäisille työmatkoille ja lyhyille ajoreissuille. Täydennettynä moderneilla käyttäjäystävällisillä toiminnoilla kuten intuitiivisella infotainment-järjestelmällä, tämän viistoperän ajomukavuus ja tekninen ylivertaisuus vakuuttavat kaikilla rintamilla.

Muistathan, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Volkswagen Golf eHybrid 2021 -autosi lataukseen löydät vaivattomasti Nordic Plugista – Pohjoismaiden johtavalta latausratkaisujen toimittajalta.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet