VW eUP! 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW eUP! 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen eUP! vuosimallia 2019 edustaa VW:n sitoutumista sähköiseen tulevaisuuteen, tarjoten kompaktin kaupunkiauton kokemuksen yhdistettynä uusiutuvaan liikkuvuuteen. Tämä pirteä pikkuauto on kätevä valinta kaupunkiolosuhteisiin, yhdistäen käytännöllisyyden ja ympäristötietoisuuden ilman kompromisseja.

VW eUP! 2019 mallissa on tehokas 36,8 kWh akkukapasiteetti, joka varmistaa, että voit nauttia pidemmistä ajomatkoista yhdellä latauksella. Sen Type 2 latauspistoke tekee lataamisesta helppoa ja yhteensopivaa laajalti eri latauspisteiden kanssa. Tämän Volkswagenin sähköisen sydämen toimintasäde ja latausnopeus ovat suunniteltu nykypäivän kuljettajien tarpeisiin, mikä tekee siitä luotettavan valinnan päivittäisiin ajoihin.

Muistathan, että kaikki tarvittavat latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka tukevat sinun VW eUP! 2019 -sähköautosi tarpeita, löydät kätevästi Nordic Plug -verkkokaupastamme. Me huolehdimme, että matkasi jatkuu sujuvasti ja ympäristöä kunnioittaen.

Auton akkukoko [kWh]

36,8

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet