VW eUP! 2013 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW eUP! 2013 lataaminen
Kuvituskuva

VW eUP! 2013 on Volkswagenin ensimmäinen rohkea askel sähköautojen markkinoille tarjoten kompaktin, mutta tehokkaan kaupunkiajoneuvon, joka täyttää modernin liikkuvuuden vaatimukset. Tämä pikkukokoinen, tyylikäs sähköauto on erinomainen valinta ympäristötietoisille kuljettajille, jotka etsivät taloudellista ja suorituskykyistä ajokokemusta.

Klassisen VW eUP! muotoilun piilotettu voimanlähde on 20kWh:n akkukapasiteetti, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Lisätty Type2 latauspistoke mahdollistaa joustavuuden ja helppouden latausasemilla, kun taas kompaktin kokonsa ja nollapäästöjensä ansiosta VW eUP! on ihanteellinen valinta kaupunkialueiden tiheään liikenteeseen.

Muistattehan, että Nordic Plugista löydätte kaikki tarvitsemanne latausasemat ja lisätarvikkeet vartioidaksesi, että VW eUP! 2013 pysyy käyttövalmiina ja latautuneena missä tahansa liikuttekin.

Auton akkukoko [kWh]

20

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet