VW e-Golf 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW e-Golf 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen e-Golf (2017) on sähköauton markkinoilla todellinen klassikko, joka yhdistää tutun ja rakastetun Golfin perinteen moderneihin sähkön voimalla kulkeviin ajoneuvoihin. Ajoneuvon ulkonäkö pysyy uskollisena Golfin ikoniselle muotoilulle, samalla tuoden mukanaan hiljaisen, puhtaan ja tehokkaan sähkökäyttöisen voimalinjan, joka tarjoaa nautittavan ajokokemuksen ilman päästöjä.

Tämän Volkswagen e-Golfin sydän on sen 36 kWh:n akkukapasiteetti, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintasäteen yhdellä latauksella. Auto on varustettu käytännöllisellä Type 2 latauspistokkeella, mikä tarkoittaa, että voit nauttia mukavasta ja joustavasta latauskokemuksesta. Sen kiihtyvyys ja hallinta ovat ensiluokkaisia, odotuksiin nähden sähköautolle. Ajoneuvon sisustus ja teknologiset varusteet täyttävät nykyaikaisen kuljettajan tarpeet, tarjoten muun muassa älykkäitä infotainment-ratkaisuja ja monipuolisia liitettävyysvaihtoehtoja.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat latausasemat ja lisävarusteet Volkswagen e-Golfisi turvalliseen ja tehokkaaseen lataamiseen. Koe uudenlainen liikkuvuus Volkswagen e-Golfin sähköistävän kokemuksen myötä!

Auton akkukoko [kWh]

36

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet