VW e-Golf 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW e-Golf 2014 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen e-Golf (2014): Moderni Sähköauto Klassisella Golf-ilmeellä

Volkswagenin e-Golf vuosimallia 2014 edustaa pitkän linjan saksalaista suunnittelutyötä sähköautokentällä. Se yhdistää ajattoman Volkswagenin Golf-mallin muotokielen saumattomasti sähköautojen innovaatioihin. Tämä neliovinen täyssähköinen hatchback tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen ja on kooltaan ihanteellinen sekä kaupungin vilinässä että maantiellä cruisailuun.

VW e-Golf on varustettu tehokkaalla 85 kW sähkömoottorilla, joka tuottaa 115 hevosvoimaa ja 270 Nm:n vääntömomentin. Tämä tarkoittaa napakkaa kiihtyvyyttä ja erinomaista suorituskykyä. Type2-latauspistoke tekee latauksesta kätevää ja yhteensopivaa yleisimpien latausstandardien kanssa. 24,2 kWh akkukapasiteetti tarjoaa parhaimmillaan jopa 190 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella, mikä kattaa useimpien päivittäiset ajoetäisyydet ongelmitta.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja latausasemat, jotta sähköinen VW e-Golf -elämäsi sujuu vieläkin vaivattomammin. Valikoimamme kattaa kaiken laadukkaista kotilatausasemista kannettaviin latauskaapeleihin.

Auton akkukoko [kWh]

24,2

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet