VW e-Crafter 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW e-Crafter 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen e-Crafter 2020 on sähköinen taipaleentaittaja, joka tarjoaa kuljetusalalle ympäristöystävällisen ja samalla tehokkaan ratkaisun. Näppärä kulkijana kaupungin sykkeessä sekä hiljainen liittolainen pitkillä matkoilla, e-Crafter on suunniteltu palvelemaan erityisesti urbaania jakeluliikennettä. Sen muotoilu yhdistää Volkswagenin perinteisen robustin tyyliteltyyden futuristisen sähköajoneuvon energiatehokkuuden kanssa, tarjoten esteettisen ajoneuvon, joka sopii sekä kiireisten metropolikeskusten kaduille että maaseudun rauhallisille reiteille.

VW e-Crafter 2020:n 36kWh akkukapasiteetti tukee vaivatonta ajamista ilman päästöjä, ja Type2 latauspistoke takaa yhteensopivuuden laajan latausasemaverkoston kanssa. Sähkömoottorin tarjoama välitön vääntö takaa ripeän kiihtyvyyden ja saumattoman voimanannon, mikä tekee tavaramäärästä huolimatta ajokokemuksesta miellyttävän. Ajoneuvon sisätilat on suunniteltu käytännöllisiksi ja ergonomisiksi, sillä toimiva työpäivä vaatii toimivat työkalut.

Muistathan, että kaikki VW e-Crafterin lataukseen tarvittavat tarvikkeet löydät kätevästi Nordic Plugista, olipa kyseessä sitten latauskaapelit, seinälaturit tai matka-adapterit.

Auton akkukoko [kWh]

36

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet