VW Arteon eHybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

VW Arteon eHybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Volkswagen Arteon eHybrid 2021 on näyttävä ja tyylikäs sedan, joka tarjoaa modernin ajokokemuksen sekä tehokkaan hybridivoimalinjan, jossa yhdistyy polttomoottorin voima ja sähköisen liikkumisen tehokkuus. Auton elegantti muotoilu yhdistyy saumattomasti viimeisimpään teknologiaan ja kestävään suorituskykyyn, joka vastaa nykypäivän kuljettajien vaatimuksiin.

Arteon eHybrid on varustettu Type 2 latauspistokkeella, mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien julkisten ja kodin latausasemien kanssa. Sen 13 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa jopa 59 km:n toimintamatkan pelkällä sähköllä (WLTP), mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan päivittäisiin lyhyisiin ajomatkoihin. Voit nauttia täyden hyödyn sekä kaupunki- että moottoritieajoissa, sillä Arteonin latauksen hallinta ja energian tehokas käyttö varmistavat pidemmälle matkallekin kattavan sähköisen tukipisteen.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat laadukkaat tarvikkeet VW Arteon eHybrid 2021 -latausasemasi täydentämiseksi. Olipa kyseessä kotilatausasema tai matkalle mukaan otettavat tarvikkeet, meiltä saat kaikki tarpeesi kätevästi yhdestä paikasta.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet