Volvo XC90 T8 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo XC90 T8 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo XC90 on luksus-SUV, joka tarjoaa suorituskykyä ja tehokkuutta yhdistettynä moderniin tekniikkaan ja innovaatioihin. XC90 Hybrid on saatavana lataushybridinä, joka tarkoittaa sitä, että autossa on sekä sähkömoottori että polttomoottori.

Lataamalla XC90 Hybridin voit ajaa lyhyitä matkoja pelkällä sähköllä ja vähentää näin polttoaineen käyttöä ja päästöjä. Lataus tapahtuu ulkoisella laturilla, joka voidaan kytkeä esimerkiksi kotitalouden pistorasiaan. Latausaika riippuu laturin tehokkuudesta ja akun varaustilasta, mutta tyypillisesti se kestää noin kolme tuntia täyden latauksen saavuttamiseksi.

XC90 Hybridin lataamisesta on myös helppoa pitää huolta, sillä auton mittaristosta voi tarkistaa akun varaustilan ja latausaika-arvion. Lisäksi autossa on useita ajotiloja, jotka voidaan valita sen mukaan, halutaanko käyttää enemmän sähköä tai polttoainetta.

Yhteenvetona Volvo XC90 Hybrid on erinomainen valinta ympäristötietoisille kuljettajille, jotka haluavat nauttia korkeasta suorituskyvystä, tyylikkäästä muotoilusta ja modernista tekniikasta. Lataaminen on helppoa ja nopeaa, ja sillä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä polttoainekuluissa ja päästöissä. Katso Volvo XC90 lataustuotteet alta.

Auton akkukoko [kWh]

11,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet