Volvo XC60 Recharge T6 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo XC60 Recharge T6 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo XC60 Recharge T6 2022 on yksi markkinoiden edustavimmista pistokehybridimalleista, kuvastuen sekä suorituskyvyssä että ympäristöystävällisyydessä. Tämä tyylikäs ja mukava keskikokoinen SUV tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehoa, turvallisuutta ja ruotsalaista muotoilua, johon Volvo on jo vuosikymmeniä luottanut. Päivitetyssä mallissa on kauniit linjat, laadukkaat materiaalit ja teknologiat, jotka tekevät ajokokemuksesta nautinnollisen.

Volvo XC60 Recharge T6 on varustettu 18,8 kWh akulla ja Type 2 -latauspistokkeella, joka mahdollistaa helpon ja monipuolisen lataamisen. Akku tarjoaa riittävän toimintamatkan puhtaasti sähköllä ajettaessa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan päivittäisiin ajoihin. Hybridijärjestelmä yhdistää tehokkaasti sähkömoottorin ja polttomoottorin edut, mikä tarkoittaa vähäpäästöisyyttä ilman, että käyttäjän tarvitsee huolehtia kantaman riittävyydestä pitkillä matkoilla. Auton ergonomisesti suunniteltu sisätila tarjoaa korkealuokkaista mukavuutta, modernia infotainment-järjestelmää sekä edistyneitä kuljettajan avustinjärjestelmiä, jotka varmistavat sujuvan ja turvallisen matkanteon.

Muista, että kaikki tarvittavat lataustarvikkeet Volvo XC60 Recharge T6 -autollesi löydät kattavasta valikoimastamme Nordic Plug -verkkokaupassa. Olipa kyseessä sitten latauskaapelit, seinäasemat tai muut lisävarusteet, meiltä saat kaiken tarpeellisen vaivattomaan ja tehokkaaseen lataukseen.

Auton akkukoko [kWh]

18,8

Auton laturin teho [kW]

6,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet