Volvo XC40 Recharge 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo XC40 Recharge 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan älykkäästi suunniteltuun ja innovatiiviseen 2023 Volvo XC40 Recharge -täyssähköautoon - moderniin ajoneuvoon, joka vie sinut tulevaisuuden liikkumisen ytimeen. Tämän ruotsalaisen insinöörityön mestariteoksen ajaton muotoilu yhdistyy tehokkaaseen suorituskykyyn, mikä ilmenee sen vaikuttavassa 69/82 kWh:n akkukapasiteetissa. Volvo XC40 Recharge on suunniteltu vastaamaan nykyajan haasteisiin, tarjoten nollapäästöistä ajamista ilman kompromisseja ajonautinnosta ja käytännöllisyydestä.

XC40 Recharge varmistaa, ettei matkasi katkea latauspisteiden väliin, sillä sen pitkä toimintamatka yhdistettynä Type 2 latauspistokkeeseen mahdollistaa notkean latauspisteiden löytymisen ja nopean latauksen. Interiöörin laadukkaat materiaalit, huipputason liitäntämahdollisuudet sekä monipuoliset turvallisuusominaisuudet ovat vain pintaa syvemmälle kätkeytyviä yksityiskohtia, jotka nostavat Volvo XC40 Rechargen omassa luokassaan esikuvaksi.

Unohtamatta huippuluokan liitettävyyttä ja viihdeominaisuuksia, Volvo XC40 Recharge kertoo tarinaa tulevaisuuden liikkumisesta. Täyssähköisyys on vastaus kestävämpään ja vihreämpään tulevaisuuteen ja tämä auto on täydellinen valinta ympäristötietoiselle kuljettajalle, joka ei halua tinkiä laadusta tai suorituskyvystä.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät laajan valikoiman tarvikkeita ja ratkaisuja Volvo XC40 Recharge -täyssähköautosi lataamiseen, olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai matkalla tarvittavat latauskaapelit. Meiltä saat kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia sähköisen liikkumisesi vapaudesta huolehtimatta.

Auton akkukoko [kWh]

69/82

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

150/200

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet