Volvo V90 T8 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo V90 T8 on vuoden 2019 hybridiautojen huipputuote, joka edustaa ruotsalaista insinööritaitoa ja ympäristötietoisuutta. Sen elegantti muotoilu, tilava sisätila ja korkea suorituskyky yhdistyvät saumattomasti ajoneuvon innovatiiviseen plug-in hybriditekniikkaan, tehden siitä ihanteellisen valinnan sekä pitkille että lyhyille matkoille.

Tässä mallissa on tehty kompromissiton yhdistelmä voimaa ja kestävyyttä: autossa on tehokas bensiinimoottori yhdessä sähkömoottorin kanssa, joka tarjoaa hienostunutta ajoelämystä vähentäen samalla ympäristön kuormitusta. 11,6 kWh litiumioniakku varmistaa, että voit nauttia jopa 40 kilometrin sähköisestä ajomatkasta ilman paikallisia päästöjä ja latautuu näppärästi Type 2 -latauspistokkeen ansiosta. Akun kokonaiskapasiteetin ansiosta V90 T8 on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat tutustua sähköautoilun maailmaan ilman täyssähköautoille tyypilliseen suurempaa akun kokoa ja lataustarvetta.

Muista Nordic Plugista löydät kaikki Volvo V90 T8 -mallisi lataamiseen tarvittavat tarvikkeet aina laadukkaista latausasemista asianmukaisiin latauskaapeleihin.

Auton akkukoko [kWh]

11,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet