Volvo V90 T8 2016 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo V90 T8 2016 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo V90 T8 on vuonna 2016 esitelty ylellinen ja tehokas lataushybridiauto, joka tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja samalla vastuullista ajamista. Tyylikäs skandinaavinen muotoilu yhdistettynä edistykselliseen tekniikkaan tekee tästä autosta ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää arjen mukavuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Volvo V90 T8 on varustettu Type 2 -latausliitännällä, joka on yleisin standardi Euroopassa, ja se mahdollistaa joustavan latauksen niin kotona kuin julkisilla latauspisteilläkin. Auton akkukapasiteetti on 10,4 kWh, mikä mahdollistaa merkittävän sähköisen toimintamatkan ilman bensiinimoottorin tukea ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden nauttia hiljaisesta ja päästöttömästä sähköajosta lyhyillä matkoilla. Pienemmästä akkukapasiteetista huolimatta, hybriditeknologia yhdistettynä tehokkaaseen polttomoottoriin tarjoaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja pitkän yhteistoimintamatkan.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat lataustarvikkeet Volvo V90 T8 -autoosi, varmistamalla että pääset nauttimaan sujuvasta ja kätevästä latauskokemuksesta missä tahansa liikutkin.

Auton akkukoko [kWh]

10,4

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet