Volvo V60 T6 Long Range 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo V60 T6 Long Range 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo V60 T6 Long Range 2022 edustaa modernia skandinaavista suunnittelua yhdistettynä vakuuttavaan suorituskykyyn ja ympäristötietoisuuteen. Tämä premium-luokan ladattava hybridiauto kuvastaa Volvo Carsin sitoutumista kestävään liikkumiseen tyylikkäästi ja innovatiivisesti. V60 T6:n eleganssi ja monikäyttöisyys kohtaavat kiehtovalla tavalla, mahdollistaen dynaamisen ajokokemuksen niin kaupungin sykkeessä kuin avoimilla teillä.

Autoa siivittää vahva hybridi voimalinja, joka yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja sähkömoottorin tarjoten kiihdytyskykyä ja taloudellisuutta. Ympäristöystävällisyyttään V60 T6 Long Range todistaa 18,8 kWh:n akkukapasiteetilla, minkä ansiosta voit nauttia sähköisen ajon hiljaisuudesta ja päästöttömyydestä pidemmälle ulottuvilla matkoilla. Type 2 -latausliitin tekee auton lataamisesta joustavaa, mahdollistaen latauksen kotona, työpaikalla tai julkisilla latauspisteillä.

Suunnittelun merkittävä painopiste on liittynyt käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Auto pitää sisällään Volvo Carsin uusinta turvateknologiaa, kuten automaattisen hätäjarrutuksen ja jalankulkijan sekä pyöräilynvaroitusjärjestelmät. Lisäksi tehostettu äänieristys ja moderni infotainment-järjestelmä varmistavat matkustusmukavuuden aina ensiluokkaiseksi.

Nordic Plug tarjoaa kattavan valikoiman latausasemia ja lisätarvikkeita juuri Volvo V60 T6 Long Range -autollesi, varmistaen että voit hyödyntää hybridisi täyden potentiaalin missä ja milloin vain.

Auton akkukoko [kWh]

18,8

Auton laturin teho [kW]

6,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet