Volvo S90 T8 Long Range 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo S90 T8 Long Range 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo S90 T8 Long Range 2022 on upean näköinen, tehokas ja erittäin ympäristötietoinen hybridi, joka yhdistää ruotsalaisen muotoilun eleganssin ja kestävät premium-luokan ominaisuudet. Tämä ajoneuvo tarjoaa huippuluokan ajonautinnon lisäksi taloudellisuutta ja vähäpäästöisyyttä. Sen 18,8kWh akusto ja tehokas bensiinimoottori tarjoavat puhdasta voimaa ja pitkiä, yhtäjaksoisia ajomatkoja - olipa sitten kyseessä kaupunkiajot tai pitkät moottoritiet. S90 T8 yhdistää taidokkaasti Volvon tunnusomaisen turvallisuuden ja nykyaikaisen teknologian, kuten täysin digitaalisen mittariston ja intuitiiviset kosketusnäytöt, jotka tekevät ajokokemuksesta sujuvaa ja nautittavaa.

Auto on varustettu Type2 latauspistokkeella, minkä ansiosta lataaminen on vaivatonta ja nopeaa. Ajoneuvon polttomoottori ja sähkömoottori työskentelevät saumattomasti yhteen, mikä varmistaa, että voit nauttia jokaisesta ajokilometristä mahdollisimman vähäisillä päästöillä ja tehokkaasti. Hybridiominaisuus mahdollistaa pienemmän akun käytön ilman että se rajoittaisi matkantekoa, sillä voit aina luottaa polttomoottorin tuomaan lisävoimaan tarvittaessa. Ajoneuvon latausinfrastruktuuri on suunniteltu niin, että lataus on sekä kätevää että nopeaa, jolloin voit aina olla valmiina seuraavaan seikkailuun.

Muista, että kaikki Volvo S90 T8 Long Range 2022 -autoosi tarvittavat lataustarvikkeet löydät luotettavasti Nordic Plugista – meiltä saat kaiken tarpeellisen autosi lataamisen sujuvoittamiseksi.

Auton akkukoko [kWh]

18,8

Auton laturin teho [kW]

6,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet