Volvo S90 T8 2016 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo S90 T8 2016 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo S90 T8 vuosimallia 2016 edustaa ruotsalaista insinööritaidon huippua, yhdistäen tyylikkyyden, mukavuuden ja ympäristötietoisuuden. Tämä ladattava hybridiselite tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sekä polttomoottorin että sähkömoottorin voimin. Eleganssia ja voimaa henkivä Volvo S90 T8 istuu yhtä lailla edustavien liiketapaamisten parkkipaikalle kuin perheen viikonloppureissun lähtökohtaan, tarjoten tilaa, turvallisuutta ja vastuullisen ajokokemuksen.

Volvo S90 T8:n sydämenä toimii 10,4 kWh:n akkukapasiteetti, joka mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan pelkästään sähköllä ajettaessa. Auton Type 2 -latauspistoke varmistaa yleisen yhteensopivuuden ja laajan latausverkoston hyödyntämisen. Jatkuva neliveto ja älykäs voimansiirto takaavat pehmeän ja hallitun ajokokemuksen vaihtelevissa olosuhteissa. Sisätilat huokuvat tyylikkyyttä ja ovat varusteltu korkealaatuisilla materiaaleilla, takaten kuljettajalle ja matkustajille huolettoman ja mukavan matkantekon.

Muista, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Volvo S90 T8:n lataukseen löydät vaivattomasti Nordic Plugin valikoimasta, varmistaen, että matkasi pysyy katkeamattomana ja tehokkaana.

Auton akkukoko [kWh]

10,4

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet