Volvo S60 T8 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo S60 T8 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan Volvo S60 T8 Plug-in Hybrid 2019 -malliin, jossa yhdistyy skandinaavinen huippumuotoilu ja innovatiivinen hybriditeknologia. Tämä ajoneuvo tarjoaa kiehtovan sekoituksen tehokkuutta, tyylikkyyttä ja ympäristötietoisuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin työmatkaliikenteeseen kuin viikonloppujen seikkailuihinkin.

Volvo S60 T8 on varustettu modernilla Type2 latauspistokkeella, joten voit hyödyntää laajaa latausasemaverkostoa ja ladata 11,6kWh akkukapasiteettia helposti ja nopeasti. Auton kaksiosainen voimalinja yhdistää polttomoottorin voiman sähkömoottorin hienostuneeseen suorituskykyyn, tarjoten paitsi vähäpäästöistä ajamista myös miellyttävää kiihtyvyyttä ja vaivatonta matkantekoa. Ajoneuvon huippuluokan turvallisuusominaisuudet, huippumoderni infotainment-järjestelmä ja ainutlaatuinen ajomukavuus tekevät S60 T8:sta täydellisen valinnan tietoiselle kuljettajalle.

Muistathan, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat tarvikkeet autosi lataamiseen, olipa tarpeesi sitten kompakti seinälaturi kotiin tai kestävät latauskaapelit liikkeellä ollessasi.

Auton akkukoko [kWh]

11,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet