Volvo EX90 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo EX90 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo EX90 2022 edustaa ruotsalaisen autoteollisuuden tinkimätöntä sitoutumista kestävyyteen, turvallisuuteen ja huippuluokan tekniikkaan. Tämä edistyksellinen täyssähköauto hehkuu pohjoismaista muotoilua ja tarjoaa kuljettajille mahtavan yhdistelmän tyylikkyyttä, mukavuutta ja vastuullisuutta. Ulkonäkönsä lisäksi EX90 ihmetyttää matkustajia sen minimalistisella ja intuitiivisella ohjaamolla, joka on suunniteltu digitalisaation etulinjassa.

EX90:n kohokohtia ovat sen vaikuttava 111 kWh:n akkukapasiteetti, joka tarjoaa kantaman, jonka avulla voit unohtaa lataushuolet pitkilläkin matkoilla. Type2-latauspistokkeen ansiosta lataaminen on helppoa ja yhteneväistä standardin yleisyyden ansiosta. Lisäksi ajoneuvo on varustettu korkeatasoisilla ajoavustinjärjestelmillä, jotka tekevät matkasta paitsi turvallisen, myös nautinnollisen.

Muistathan, että Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Volvo EX90 -autosi lataukseen – turvallisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

111

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

250

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet