Volvo EX30 2024 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo EX30 2024 lataaminen
Kuvituskuva

Volvo EX30 2024 on ruotsalaisen insinööritaidon taidonnäyte, joka yhdistää ekologisuuden ja innovaation yhteen tyylikkääseen pakettiin. Tässä täyssähköautojen eturintamaan kuuluvassa mallissa ympäristötietoisuus kohtaa uuden sukupolven ajamisen mukavuuden ja suorituskyvyn. Sarjan edistynein muotoilu sekä pohjoismaiset designelementit tekevät tästä autosta katseenvangitsijan sekä kaupungin sykkeessä että maaseudun rauhassa.

Volvo EX30 2024 varustetaan tehokkaalla Type 2 latauspistokkeella, mikä mahdollistaa nopean ja helpon latauksen Euroopan laajuisesti. Auton ajoneuvotekniikka on optimoitu tarjoamaan jopa 51/69kWh akkukapasiteetti, tarjoten huomattavan toimintasäteen yhdellä latauksella. Tämän täyssähköauton akku on selvästi suurempi verrattuna hybridiautoihin, mikä tuo esiin sen täyssähköisen voimalinjan edut. Täyssähköautojen ystävät arvostavat myös hiljaista ja saasteetonta ajokokemusta sekä alhaisempaa ylläpitokustannuksia.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki Volvo EX30 2024 tarvitsemasi tarvikkeet lataukseen, olipa kyse sitten nopeista kotilatausasemista tai matkalle mukaan otettavista latauskaapeleista. Meiltä saat lähes rajattomasti vaihtoehtoja, jotka täyttävät autosi ja elämäntyylisi vaatimukset.

Auton akkukoko [kWh]

51/69

Auton laturin teho [kW]

11/22

Auton laturin kytkentä

3x16/3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

175

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet