Volvo C40 Recharge 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Volvo C40 Recharge 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Ikoninen ja vangitseva, Volvo C40 Recharge 2023 määrittelee uudelleen sähköisen liikkumisen tyylin ja toiminnallisuuden. Tämä ruotsalaisen muotoilun helmi on täyssähköinen crossover, joka tarjoaa voiman ja vastuullisuuden täydellisen yhdistelmän. Tyylikkäällä siluetillaan ja katseenvangitsevalla valaistuksellaan C40 Recharge heijastaa modernin ajoneuvon esteettisiä ja ekologisia arvoja.

Volvo C40 Recharge on varustettu tehokkaalla 69/82 kWh akkukapasiteetilla, joka mahdollistaa kadehdittavan toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkiin ajomatkoja silmällä pitäen. Auton Type 2 -latauspistoke varmistaa yhteensopivuuden laajan valikoiman latausasemia kanssa, tarjoten monipuoliset latausvaihtoehdot kotona tai matkan varrella. Volvo C40 Recharge yhdistää siis luotettavuuden, suorituskyvyn ja ympäristötietoisuuden saumattomaksi käyttökokemukseksi, mikä asettaa sen sähköautojen markkinoiden eturintamaan.

Muistathan, että Nordic Plugilta löytyvät kaikki tarvittavat lisätarvikkeet Volvo C40 Rechargen sujuvaan ja vaivattomaan lataukseen. Meiltä saat oikeat ratkaisut, jotta voit nauttia sähköautoilun vapaudesta ja mukavuudesta täysin siemauksin.

Auton akkukoko [kWh]

69/82

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

150/200

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet