Toyota Proace EV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Toyota Proace EV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Toyota Proace EV 2021 on dynaaminen ja moderni täyssähköinen pakettiauto, jonka käytännöllisyys yhdistyy saumattomasti Toyota-laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Uudistunut Proace EV tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon ammattilaisille ja yrityksille, jotka etsivät tehokasta, mutta vähäpäästöistä kuljetusratkaisua. Tyylikäs muotoilu ja vankka rakenne takaavat auton monipuolisen käytettävyyden niin kaupungin sykkeessä kuin pitkilläkin matkoilla.

Proace EV on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, jonka ansiosta lataaminen on eurooppalaisten standardien mukaisesti nopeaa ja vaivatonta. Saatavilla olevat 50 tai 75 kWh:n akkukapasiteetit mahdollistavat huomattavan toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä tekee autosta luotettavan valinnan niin lyhyille kuin pidemmillekin reissuille. Mukautuva latausjärjestelmä ja älykkäät ajoavustimet tekevät ajosta sujuvaa ja turvallista, kun taas proaktiivinen energianhallinta varmistaa sähkön tehokkaan hyödyntämisen.

Älä unohda, että Toyota Proace EV:n kaikki lataustarvikkeet, kuten tehokkaat koti- ja matkalatausasemat, löydät kätevästi Nordic Plugilta, joka on täyden palvelun toimittaja sähköautoilun tarpeisiisi.

Auton akkukoko [kWh]

50/75

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet