Toyota Prius Plug-in 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Toyota Prius Plug-in 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Toyota Prius Plug-in 2017 on uraauurtavaa teknologiaa edustava ladattava hybridi, joka on suunniteltu yhdistämään luotettavuus ja ympäristötietoisuus elegantilla tavalla. Tämän ajoneuvon virtaviivainen muotoilu ja aerodynaamiset ominaisuudet tarjoavat sujuvan ajokokemuksen, kun taas sen edistynyt hybridi-järjestelmä mahdollistaa joustavan vaihtoehdon täyssähköisen ja hybridiajon välillä, tarjoten parhaan mahdollisen yhdistelmän polttoainetaloutta ja vähäisiä päästöjä.

Toyota Prius Plug-in 2017 varustetaan 8,8 kWh:n akkukapasiteetilla, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan puresti sähköisessä tilassa, ja jossa käytetään Type 2 latauspistoketta markkinoiden yleisimmän standardin mukaisesti. Auton edistyksellinen energianhallintajärjestelmä optimoi akun suorituskyvyn ja varmistaa, että voit nauttia pidemmistä matkoista ilman huolta toimintamatkan rajallisuudesta. Kun järjestelmä toimii hybriditilassa, Prius Plug-in 2017 pystyy tarjoamaan vaikuttavan yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta, mikä on ihanteellista pitkille ajomatkoille tai kaupunkiajossa, jossa ajetaan usein lyhyitä matkoja.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarpeelliset ja laadukkaat latausasemat sekä lisävarusteet turvalliseen ja tehokkaaseen lataukseen Toyota Prius Plug-in 2017 -autollesi.

Auton akkukoko [kWh]

8,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet