Toyota bZ4X 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Valmiina viemään sähköautomarkkinat uudelle tasolle, Toyota bZ4X 2022 on edistyksellinen täyssähköauto, joka yhdistää Toyotan luotettavuuden ja kestävyyden vihreämpään ja puhtaampaan tulevaisuuteen. Tämä ensiluokkainen SUV-malli erottuu joukosta aerodynaamisen muotoilunsa ja tilavan sisustansa ansiosta, tehden matkanteosta ylellisempää sekä kaupungilla että maaseudulla.

Toyota bZ4X 2022 on varustettu tehokkaalla 71,4 kWh:n akustolla, joka mahdollistaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella, samalla tarjoten ripeän kiihtyvyyden ilman päästöjä. Type 2 latauspistokkeensa ansiosta lataus on monipuolista ja käytännöllistä, tarjoten joustavuutta latauspaikkojen suhteen. Tämä auto ei ainoastaan vakuuta suorituskyvyllään, vaan tarjoaa myös huippuluokan varusteita kuten intuitiiviset ajotietojärjestelmät, modernit turvaominaisuudet ja viimeisimmät yhteydenpitoteknologiat, mikä tekee ajamisesta turvallista ja nautinnollista.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvikkeet, jotka tarvitset Toyota bZ4X 2022 -sähköautojesi lataamiseen luotettavasti ja tehokkaasti. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat täydelliset latausratkaisut.

Auton akkukoko [kWh]

71,4

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet