Tesla Model Y Long Range 2021 Lataaminen

Tesla Model Y Long Range 2021

Model Y on Teslan pieni katumaasturi ja suosituin tuote. Istuessasi Teslaan ja löydät virkistävän selkeän sisätilan, jossa ei ole perinteisiä painikkeita, tuuletusaukkoja ja mittareita. Tämän minimalistisen ulkoasun mahdollistaa suuri kosketusnäyttö, joka ohjaa käytännössä kaikkia tärkeitä ajoneuvon toimintoja pysähtymistä, menoa ja kääntymistä lukuun ottamatta.

Tämä komentokeskus sisältää ovien lukot, ilmastointilaitteen asetukset, nopeusmittarin ja navigointijärjestelmän. Sekä etu- että takaistuimilla on runsaasti tilaa venytellä täysin tasaisen lattian ja korkean lasikaton ansiosta.

Model Y:ssä on myös paljon tavaratilaa, muun muassa avara tavaratila edessä ja lattian alla oleva säilytystila takana. Teslan kehittynyt Autopilot-ominaisuus pitää maasturin itsevarmasti keskellä kaistaa ja seuraaa liikennevirtaa.

Model Y tarjoaa houkuttelevan sekoituksen käyttökelpoista toimintasädettä ja suoraviivaista suorituskykyä; Tesla kertoo, että nelivetoinen Long Range -versio pystyy 75 kWh:n akun yhdellä latauksella ajamaan jopa 331 kilometriä ja nopeus 0-100 km/h on vaikuttava, alle viisi sekuntia.

Katso Tesla Model Y:lle sopivat lataustuotteet alta.

Auton akkukoko [kWh]

70

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

210

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet