Tesla Model X Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Tesla Model X

Tesla Model X on edistyksellinen täyssähköinen SUV, joka tarjoaa yhdistelmän vaikuttavaa suorituskykyä, huomattavaa toimintamatkaa ja mullistavaa teknologiaa. Tämä tyylikäs ajoneuvo on suunniteltu suoriutumaan kaikista ajotehtävistä poikkeuksellisella tehokkuudella ja mukavuudella, huomioiden samalla ympäristön hyvinvoinnin. Sen veistoksellinen muotoilu, ikoniset falcon wing -takaovet ja erinomainen ajettavuus tekevät siitä yhden markkinoiden halutuimmista sähköautoista.

Model X:n Type2 latauspistoke mahdollistaa modelin nopean ja vaivattoman lataamisen sekä yhteensopivuuden useimpien julkisten latausasemien kanssa. Tarjolla olevat 75 - 100 kWh:n akkuvaihtoehdot tarjoavat kunnioitettavia toimintamatkoja yhdellä latauksella, jolloin voit matkustaa pitkiä välimatkoja ilman huolta latauspisteiden löytymisestä. Korkean energiatiheyden ansiosta akku kestää pidempään ja takaa autolle pitkän käyttöiän.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Tesla Model X:si lataukseen, varmistaen että voit aina hyödyntää autoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Auton akkukoko [kWh]

75 - 100

Auton laturin teho [kW]

16,5

Auton laturin kytkentä

3x24A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

120

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet