Suzuki Across 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Suzuki Across 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu upeaan Suzuki Across 2021 -malliin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja innovatiivisen teknologian erinomaiseen käyttömukavuuteen. Tämä edistyksellinen plug-in-hybridi tarjoaa paitsi taloudellisen ajokokemuksen myös vahvan suorituskyvyn, tehdessään vaikutuksen vähäpäästöisellä ajotavallaan ja huipputehokkaalla voimansiirrollaan. Suzuki Across on erinomainen valinta ympäristötietoiselle kuljettajalle, joka arvostaa pitkien matkojen ajoa hybridivoiman ansiosta, mutta käyttää päivittäisiä lyhyitä matkoja sähköllä.

Across-sanomaa tukee sen Type 2 -latauspistoke, joka on vakiona sähköajoneuvojen yleiseen Euroopan latausstandardiin kuuluva. Siistin ja kompaktin 18,1 kWh akkukapasiteetin ansiosta Suzuki Across kykenee vaivattomaan matkantekoon kaupungissa täysin sähköisellä voimalla, pidempää toimintasädettä ja polttoainetaloudellisuutta unohtamatta. Tämä auto ei ainoastaan tee vaikutusta taloudellisuudellaan, vaan tarjoaa myös miellyttävän ajokokemuksen monipuolisten ajoavustimien ja modernien mukavuusominaisuuksiensa ansiosta.

Tiedämme, että sähköauton hallintaan kuuluu sujuva lataaminen. Siksi muistutamme, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka takaavat Suzuki Acrossin täyden potentiaalin hyödyntämisen ja varmistavat vaivattoman latauskokemuksen missä tahansa liikutkaan.

Auton akkukoko [kWh]

18,1

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet