Subaru Solterra AWD 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden liikkumiseen Subaru Solterra AWD 2023:n kautta, joka on suunniteltu inspiroimaan ja kohottamaan päivittäistä ajokokemustasi sähköisen voimansiirron ansiosta. Subaru Solterra, Subarun ensimmäinen täyssähköinen ajoneuvo, tuo yhteen kestävyyden, tehokkuuden ja huipputason turvallisuusteknologiat, jotka ovat aina tunnistettavissa Subarun perinteen mukaisesti. Tämä sähkö-SUV on suunniteltu tarjoamaan äärimmäinen vakaus ja luotettavuus kaikissa ajo-olosuhteissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiliikenteeseen kuin viikonloppuseikkailuihin.

Auton 71,4 kWh akkukapasiteetti tarkoittaa, että voit nauttia pitemmistä matkoista ilman lataustaukojen usein tarvetta, ja Type2 latauspistokkeen ansiosta lataaminen on helposti yhteensopivaa useimpien julkisten latausasemien kanssa. Subaru Solterra AWD 2023 yhdistää suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden ennennäkemättömällä tavalla, ja sen sähköinen neliveto varmistaa tehon optimaalisen jakautumisen kaikkiin pyöriin, parantaen näin ajoneuvon hallittavuutta ja liikkeellelähtöä vaikeissakin olosuhteissa.

Lisäksi voimme Nordic Plugissa tarjota sinulle kaikki tarvittavat tarvikkeet Subaru Solterran saumattomaan ja vaivattomaan lataukseen. Olipa kyseessä kotilatausasema tai lisävarusteet liikkeellä ollessasi, valikoimamme pitää huolta, että olet aina valmistautunut seuraavaan matkaasi.

Auton akkukoko [kWh]

71,4

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet