Subaru Solterra AWD 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Subaru Solterra AWD 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan Subaru Solterraan, vuoden 2022 edistykselliseen ja tyylikkääseen täyssähköautoon, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja mukavuutta. Subaru Solterra AWD yhdistää luotettavan nelivedon, joka on Subarun perintöä, upealla tavalla täysin sähköiseen voimansiirtoon, tarjoten unohtumattoman ajokokemuksen niin kaupunkiympäristössä kuin luonnon helmassa. Tämä auton moderni muotoilu ja luja rakenne ovat omiaan tuomaan luottamusta jokaiseen matkaan.

Subaru Solterran 71,4 kWh akkukapasiteetti välittää selkeän viestin: autolla pääsee pitkälle yhdellä latauksella, mikä lisää käyttömukavuutta ja vähentää latausten tarvetta. Type 2 -latauspistokkeen standardi varmistaa, että auton lataaminen on helppoa ja vaivatonta yleisimmissä latauspisteissä. Lisäksi Solterran älykkäät turvateknologiat, kuten törmäyksenesto- ja kaistavahtijärjestelmät, varmistavat että matka on turvallinen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Subaru Solterran mukavaan ja tehokkaaseen lataamiseen, jotta voit luottaa siihen, että autosi on aina valmiina seuraaviin seikkailuihin.

Auton akkukoko [kWh]

71,4

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet