Smart EQ Fortwo 2018 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Smart EQ Fortwo 2018 lataaminen
Kuvituskuva

Smart EQ Fortwo on ihanteellinen valinta kaupunkiajoon, tuo ympäristötietoisen ja nautinnollisen ajokokemuksen taskukoossa. Tämä vuoden 2018 malli vie viehättävästi sähköauton konseptin pikkuisen charmikkuuden maailmaan, tarjoten käyttäjilleen pienten mittojensa ansiosta ainutlaatuisesti helppoa parkkeerausta ja ketterää liikkuvuutta vilkkaissa kaupunkiympäristöissä. Sen kompaktti koko sekä älykäs design varmistavat, että käyttäjät pystyvät nauttimaan saumattomasta yhteensopivuudesta urbaanin elämäntavan kanssa.

Smart EQ Fortwo mahdollistaa vihreämmän tulevaisuuden edistämisen 17,6 kWh:n akkukapasiteetilla, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella city-käytössä. Ominaisuuksiin kuuluu myös moderni Type 2 -latauspistoke, joka on yhteensopiva useimpien Euroopassa sijaitsevien latausasemien kanssa, ja se mahdollistaa myös nopeamman latauksen verrattuna vanhempiin mallihin. Auton intuitiivinen ohjaustaulu ja älykkäät yhteydet varmistavat, että kuljettaja on aina tietoinen ajoneuvon tilasta ja lataustarpeista.

Ei ole sattumaa, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Smart EQ Fortwon lataamiseen – olipa kysessä sitten kotiin asennettava latausasema tai matkakäyttöön sopiva latauskaapeli.

Auton akkukoko [kWh]

17,6

Auton laturin teho [kW]

4,6 / 22

Auton laturin kytkentä

1x20A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet