Smart EQ Forfour 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Smart EQ Forfour 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Smart EQ Forfour 2019 edustaa kaupunkiliikkumisen tulevaisuuden visiota, tarjoten sulavalinjaisen muotoilun ja kompaktin kokoluokan, joka tekee jokapäiväisestä ajosta vaivatonta ja nautinnollista. Tämä älykäs nelipaikkainen sähköauto vie sinut ja ystäväsi määränpäähänne ympäristöystävällisesti, ja Type2 latauspistokkeen ansiosta lataaminen on sujuvaa ja monipuolista.

Smart EQ Forfour 2019:n sydän on sen tehokas 17,6kWh akkukapasiteetti, jonka ansiosta se tarjoaa riittävän toimintamatkan kaupunkioloissa. Sähkömoottorin hiljaisuus ja vääntövarmuus tekevät ajokokemuksesta erinomaisen, samalla kun älykkäät energiaa säästävät teknologiat varmistavat optimaalisen suorituskyvyn. Auton edistykselliset turvallisuusominaisuudet ja käyttäjäystävälliset infotainment-ratkaisut parantavat ajomatkan mukavuutta ja viihdyttävyyttä.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Smart EQ Forfour 2019 -autosi lataukseen, joten voit nauttia sähköautoilun mukavuudesta ja tehokkuudesta huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

17,6

Auton laturin teho [kW]

4,6 / 22

Auton laturin kytkentä

1x20A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet