Škoda Superb iV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

 Škoda Superb iV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tulevaisuuteen Škoda Superb iV 2020 -mallin muodossa, joka edustaa innovatiivista askelta kohti ympäristöystävällisempää ajattelua. Tämä tyylikäs ja tilava lataushybridiauto yhdistää polttomoottorin tehon ja sähkömoottorin hiljaisuuden sekä päästöttömyyden, tarjoten näin monipuolisen ajokokemuksen niin kaupunkiajossa kuin avoimilla teillä.

Škoda Superb iV 2020 on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, jonka avulla voit hyödyntää standardin mukaisia latausasemia. 13 kWh:n akkukapasiteetti takaa vaikuttavan sähköisen toimintamatkan, ja kun yhdistettynä polttomoottoriin, huolenaiheet toimintamatkasta jäävät taakse. Auton sähköistetty sydän latautuu vaivattomasti, minkä lisäksi siinä on useita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten älykäs energianhallintajärjestelmä, joka varmistaa tehon optimaalisen käytön ja parantaa ajokokemusta.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja soveltuvat latausasemat Škoda Superb iV 2020 -autosi lataukseen, joten olemme tässä sinua ja autoasi varten joka askeleella. Nordic Plugilta löydät laadukkaat latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka takaavat autosi sujuvan ja turvallisen lataamisen.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet