Škoda Octavia PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Škoda Octavia PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Škoda Octavia PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) 2020 on huipputeknologian yhdistelmä arvostetussa perheauton asussa. Tämä malli tulee rinnastetuna laadukkaaseen tšekkiläiseen insinöörityöhön ja ekologiseen ajatteluun, tarjoten ympäristötietoiselle kuljettajalle taloudellisen ja samalla dynaamisen ajokokemuksen. Octavia PHEV on täydellinen valinta niille, jotka etsivät polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaimmista puolista koostuvaa ajoneuvoa.

Škoda Octavia PHEV 2020 on varustettu modernilla Type 2 latauspistokkeella, joka on yleisimmin käytetty standardi Euroopassa sähköautojen lataamisessa. 13kWh akkukapasiteetilla tämä hybridi voi kulkea pelkällä sähköllä jopa 60 kilometriä (riippuen ajotavasta ja ulkoisista olosuhteista), mikä kattaa sujuvasti useimpien päivittäiset ajoetäisyydet. Ajoneuvo tarjoaa käyttäjälle monipuoliset kulkuvalmiudet, olipa kyseessä lyhyt työmatka tai pidempi lomareissu, sillä polttomoottori astuu tarvittaessa peliin ja mahdollistaa pitkät matkat ilman lataustarvetta.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet ja soveltuvat latausasemat Škoda Octavia PHEV:n lataukseen, olipa kyseessä sitten kotilatauspiste tai matkalaturi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa parhaan latausratkaisun valitsemisessa, jotta voit nauttia sähköautosi hyödyistä ilman huolia.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet