Skoda Enyaq iV 80 2021 Lataaminen

Skoda Enyaq iV 80 2021

Skoda Enyaq on loistava esimerkki siitä, miksi sähköautoa ostaessasi et onneksi enää tarvitse syviä taskuja tai keskinkertaisuuden hyväksymistä. Enyaq on suuri katumaasturi (suunnilleen Audi Q5:n kokoinen), joka tarjoaa runsaasti tilaa perheelle ja hyvän sähköisen toimintasäteen. Alkutason autossa (IV 60) on 58 kWh:n akku, jonka virallinen toimintasäde on suunnilleen sama kuin Volkswagen ID.3:n halvimmilla versioilla. Jos valitset kalliimman 80- tai 80X-mallin, saat suuremman 77 kWh:n akun, joka lupaa samanlaisen toimintasäteen kuin Tesla Model 3:n latausten välillä, mutta onneksi vähemmällä rahalla.

Skoda on varustanut Enyaqin monilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu helpottamaan arkea. Puhelinsovelluksen avulla voit seurata akun varausta etänä, takapääntuet ovat tyynypehmeät kuin Mercedes S-luokassa, ja latauskaapelille on jopa lisävarusteena saatava puhdistustyökalu, jotta kädet eivät likaannu.

Skoda Enyaq ei ole ainoa suuri katumaasturi, jonka voi tankkaamisen sijasta kytkeä pistorasiaan. Myös Volkswagen ID.4 on läheisesti sukua sille (se käyttää samaa alustaa, akkuja ja sähkömoottoreita) ja Ford Mustang Mach-E on samankokoinen, mutta tarjoaa enemmän vauhtia.

Skoda Enyaq valittiin vuoden sähköautoksi Sähköinsinööriliiiton toimesta. Kehuja sai pitkä toimintamatka, hyvä ajettavuus, tilavat tavaraosastot ja riittävät sisätilat. Skodalle ominaisia piirteitä on tilavuus ja järkevän hintaiset perheautot. Enyaq on helppo tunnistaa muotoilun perusteella terävistä pokkauksista ja valojen kulmikkaasta ilmeestä.

Katso Skoda Enyaq:lle sopivat lataustuotteet alta.

Auton akkukoko [kWh]

82

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50 / 125

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet