Škoda Enyaq iV 50 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Škoda Enyaq iV 50 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Škoda Enyaq on loistava esimerkki siitä, miksi sähköautoa ostaessasi et onneksi enää tarvitse syviä taskuja tai keskinkertaisuuden hyväksymistä. Enyaq on suuri katumaasturi (suunnilleen Audi Q5:n kokoinen), joka tarjoaa runsaasti tilaa perheelle ja hyvän sähköisen toimintasäteen.

Alkutason autossa (IV 60) on 58 kWh:n akku, jonka virallinen toimintasäde on suunnilleen sama kuin Volkswagen ID.3:n halvimmilla versioilla. Jos valitset kalliimman 80- tai 80X-mallin, saat suuremman 77 kWh:n akun, joka lupaa samanlaisen toimintasäteen kuin Tesla Model 3:n latausten välillä, mutta onneksi vähemmällä rahalla.

Škoda on varustanut Enyaqin monilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu helpottamaan arkea. Puhelinsovelluksen avulla voit seurata akun varausta etänä, takapääntuet ovat tyynypehmeät kuin Mercedes S-luokassa, ja latauskaapelille on jopa lisävarusteena saatava puhdistustyökalu, jotta kädet eivät likaannu.

Škoda Enyaq ei ole ainoa suuri katumaasturi, jonka voi tankkaamisen sijasta kytkeä pistorasiaan. Myös Volkswagen ID.4 on läheisesti sukua sille (se käyttää samaa alustaa, akkuja ja sähkömoottoreita) ja Ford Mustang Mach-E on samankokoinen, mutta tarjoaa enemmän vauhtia.

Katso Škoda Enyaq:lle sopivat lataustuotteet alta.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50 / 100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet