Škoda Citigo e iV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Škoda Citigo e iV 2020 edustaa modernia kaupunkiajoneuvojen sukupolvea, joka tuo yhteen kompaktin koon ja sähköisen suorituskyvyn. Pienikokoinen ulkomuoto kätkee sisäänsä viimeisintä EV-tekniikkaa, tehden siitä ihanteellisen kumppanin niille, jotka arvostavat ympäristötietoisuutta, taloudellisuutta ja käytännöllisyyttä.

Tämä Škoda Citigo e on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, joka on yleisin standardi Euroopan sähköautojen lataukseen, ja tarjoaa sujuvan yhteyden monenlaisiin latausasemiin. Auton sydämenä toimiva 36,8 kWh:n akku tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella, ilman huolta päästöistä. Innovatiivinen muotoilu ja elektroniset apuvarusteet, kuten älykäs navigointi ja energiatehokas ilmastointi, tukevat sähköauton vaivatonta ja mukavaa käyttökokemusta, ja kertovat Škodan sitoutumisesta sähköisen liikenteen kehittämiseen.

Muista, että kaikki tarvittavat latausasemat ja lisävarusteet, jotka varmistavat saumattoman ja tehokkaan latauskokemuksen Škoda Citigo e iV 2020 -autollesi, löytyvät kätevästi Nordic Plugista.

Auton akkukoko [kWh]

36,8

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet