Seat Tarraco e-hybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Seat Tarraco e-hybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tyylikkääseen ja ekologisesti edistykselliseen Seat Tarraco e-Hybrid 2021 -malliin, joka on suunniteltu vastaamaan vaativiakin tarpeita sekä kaupunkiajoon että mukaansatempaaviin pidempiin seikkailuihin. Hyödyntäen parasta molemmista maailmoista: polttomoottorin tehokkuutta ja sähkömoottorin hiljaisuutta sekä puhtautta, tarjoaa tämä plug-in hybridi kokonaisvaltaisen ajokokemuksen. Sen muotoilu on sekä rohkea että hienostunut, jossa on yhdistetty nykyaikainen design ja perhettä ajatellen suunnitellut toiminnalliset tilat.

Seat Tarraco e-Hybridissä on Type 2 -latausjärjestelmä ja sen 13 kWh:n litium-ioniakku tarjoaa erinomaisen sähkömoottoritehon. Tämä tarkoittaa laadukasta sähköistä ajokokemusta alhaisemmilla käyttökustannuksilla ja pienemmällä hiilijalanjäljellä. Sen ajotilat on optimoitu sallimaan käyttäjän nauttia sähköisestä toimintamatkasta, joka on hyvä yhdistelmä tehokkuutta ja suorituskykyä – täydellinen niin lyhyille kaupunkimatkoille kuin pidemmille reissuille.

Muista, että kattavan valikoimamme ansiosta Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Seat Tarraco e-Hybridisi lataukseen, tehden arjesta sujuvaa ja luontoa kunnioittavaa.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet